reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen no więc byłam na wizycie, pani miła, uśmiechnięta, no ale pare minut mnie trochę kosztowało, wypisała recepte, mam brać pół tabletki, w piątek zrobię usg tarczycy, przed wizyta u niej kolejną za dwa tyg zrobie znowu wyniki , mam nadzieje,że te pół tabletki zadziała :-)

no i mam takie pytanie kobietki - co sądzicie o saszetkach prenatal baby plus? czy warto je kupić - sporo kosztują

Hola wielkie wielkie gratulacje :-):-):-):-):-) wiedziałam, czułam po prostu,że beta będzie rosła :tak:

Misia Twoja beta to już w ogóle the best :-) to tak jak nasz rocznik zresztą ;-)- gratuluje Ci serdecznie i ogromnie się cieszę!

Hola - super wieści :) Oby tak dalej!!!

Dziewczyny - jakiej firmy kosmetyków używacie? Chodzi mi o te bez parabenów, konserwantów itp...?

reklama
Misia gratuluje pięknego przyrostu bety! :-) a Twój lekarz widział wyniki progesteronu? może powinien Ci zwiększyć dawki leków, skoro spada?

Kate to świetna wiadomość! niedługo będziesz miała swoje dzieciaczki u siebie w brzuszku :-)

Gotadora my z mężem jak po pół roku starań nie było wyników to zaczęliśmy pić Prenatal Pro Baby "zestaw dla niego i dla niej", ale mogę tylko powiedzieć że w smaku było ohydne a wyników żadnych. A piliśmy dość długo bo chyba z 7-8 miesięcy. Problemem była też właśnie cena i fakt że ciężko było to dostać w aptekach.

Do góry