reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Misia, Twoja beta juz CI pozwala zobaczyc na usg pecherzyk. Mials 2 czy jeden zarodek? Mnie lekarka mowila,ze beta przy jednym zarodku w wysokosci 1000 pozwala zrobic juz pierwsze usg. Gratuluje!!!

kkarolka witaj!!!:-)

Gotadora, ja tez chcialam kupic prenatal ale na szzescie porownalam sklad z inymi "specyfikami" i dlatego,ze ten suplement jest badzo drogi zakupilam dla siebie femibion natal claski + selen+B12+Q10 a dla mezusia Salfazin + selen +kwas foliowy

reklama
hola :-):-):-):-) wiedzialam!!!! Gratuluje!!!
alegoria, misia bedzie dobrze, gratulacje!
witam nowe forumowiczki, dziewczyny no kurcze cos jest tej jesieni piekneo, cos sie dzieje, ze tak dobrze sie tu dzieje!!:-D
trYmam za was wszystkie kciuki mocno zasisniete!

Gotadora, ja tez chcialam kupic prenatal ale na szzescie porownalam sklad z inymi "specyfikami" i dlatego,ze ten suplement jest badzo drogi zakupilam dla siebie femibion natal claski + selen+B12+Q10 a dla mezusia Salfazin + selen +kwas foliowy

dla mego eMka również p dr kazała brać witaminki, więc myślę,że jemu już wystarczy , a dla mnie myślałam również o femibionie, wcześniej, tzn przy ostatnim transferze brałam ten zestaw witamin wcześniej podany, ale że nie przyniosło to skutku, i myślę,że teraz nie będę aż tyle brać. Mój M spytał dr K czy to dobrze,że jego żona tyle różnych witamin bierze, wtedy dr odpowiedział do męża ( mnie pomijając),że to dobrze,że bierze i że nie ma to znaczenia, potem spytał co ja biorę, powiedziałam tylko o femibionie, skoro to i tak nieważne

HOLA ale się ciesze!!!!!!!!!!!!!! wyczekałaś nareszcie twój cud!!!!!! :-D
Misia super beta, moze bliźniaki :) to juz bedziesz miec trójke :)
Gotadora co do prenatalu to jednym ważnym składnikiem którego nie ma w innych tanszych sulpementach jest Larginina, a dla niego Lkarnityna, Ja teraz tez biore femibion natal lassic ale od grudnia zaczniemy znowu pic prenatal
Amh faktycznie ci spadlo ale dziwne ze az tak.. ja mysle ze to zalezy w ktorym dniu cyklu si robi. Mi przed kwalifikacja do pragramu mowiono ze obojetnie a teraz jak moja lekarz chciala zebym powtarzala to mowila zeby robic miedzy 2-3.. wtedy chyba wychodzi najwyzsze... Ja nie powtarzam bo co mi do da. nie zwiększe go sobie niczym :no: a dosc mam juz stresow na glowie wiec nie mam zamiaru sie jeszcze bardziej dolowac

Ja za to nie bede miec wynikow cytokin.. :( sprzet sie popsul w labo Invikty i nie wiadomo kiedy naprawia :( a nigdzie indziej w trojmiescie tego nie wykonuja. Chyba ze wy cos wiecie?
A histero zbliza sie wilekimi krokami :szok::szok::szok: Kurcze caly czas mysle czy nie namowic lekarzy zeby podchodzic krotkim protokolem w grudniu :crazy: co myslicie???

Aduś ja z amh 0,57 podchodziłam krótkim i udało sie 9 zarodeczków uzyskać. wydaje mi się że ilość zarodków nie zależy od długości protokołu tylko od intensywności stymulacji ( oczywiście rozsądnej)a potem zdolności i wiedzy lekarza pobierajacego komórki i embriologa.

reklama
Hola co prawda dla Aduś to pisałaś, ale mnie ten mój wynik przygnębił, więc i ja dziękuje za takie informacje :-) , mój M mi powiedział,że mam się nie martwić na zapas tym co może być ( że po kolejnej stymulacji to mi niewiele zostanie) ,że obecnie mamy dośc zmartwień i mam wierzyć,że się uda teraz, a nie później

Do góry