Hej Laski,
ale się dzisiaj dzieje.
@Agonia777 za Twoją histero trzymam kciuki już od wczoraj. [emoji110][emoji110][emoji110] Już pewnie jesteś po. Jak będziesz już w stanie, to napisz, jak się czujesz i czy coś tam lekarze wynaleźli. :*
@chlopkers pięknych widoków, niech się synuś pięknie pokaże na badaniu. Wiesz, że fotki zawsze mile widziane.
@lafantynka Ciebie też się to tyczy.
Pięknych widoków, samych dobrych wieści. Czekamy na relację.
@ilmenau trzymam kciuki za same dobre informacje na badaniu, może dowiesz się kto zadomowił się w Twoim brzuszku. Czekamy na informacje i zdjęcia. Powodzenia. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Voolg powodzenia Kochana, mam nadzieję, że zobaczysz już swoją kruszynkę na USG. Niesamowite emocje. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ale się dzisiaj dzieje. Dużo dzisiaj podglądania maluszków i tych większych i tych mniejszych. Oby jak najwięcej takich miłych wizyt można było odnotować w naszym kalendarzu.
Ostatnio jestem trochę z doskoku na forum, bo szczerze powiedziawszy ledwo żyję. Po poniedziałkowym badaniu pogorszyło mi się z przeziębieniem. Dzisiaj ciutkę lepiej ale już nigdzie nie wychodzę dopóki nie zapanuję nad tym dziadostwem. Wczoraj musiałam na szybko znaleźć gina, bo znowu zrobiła mi się infekcja, dostałam inne globulki i marzę, żeby w końcu się tego pozbyć. Ile można?
Dobra, nie marudzę.
Pięknego dnia Wam życzę. :*