Karolina1201
Aktywna w BB
Wiedzialam !!Dziękuję, jest dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedzialam !!Dziękuję, jest dobrze
Napisz mi kochana na priv co to za szpital proszę.Ja rodzilam w prywatnym szpitalu, ktory ratuje dzieci urodzone w 24tyg i wazace 500g. Prywatny nie musi oznaczac gorszy. Popytaj i posprawdzaj. Ja sie nie dziwie nikomu kto w PL chce rodzic prywatnie i przez cc.
U mnie tez nie za dobre wiesci ale walczmy tak jak dziewczyny mowiaWynik bety 11 dpt 7.40 nasz częściej byłam na to przygotowana
Widzisz, to ja slyszalam od kolezanki ktorej kuzynka rodzila kilka lat temy w USA, ze kleszcze, wyciskanie z brzucha itp rzeczy przy porodzie sn miala biedna na porzadku dziennym [emoji52] nie dosc ze dziecko z uszkodzonym barkiem (ale to podobno czeste) to jeszcze ona totalnie rozcharatana na dole [emoji17]
Takze widac tez nie ma reguly
O dzięki! Ja tez z krk to wezme pod uwagę, jak już będę na tym etapieFemina na Kostrzewskiego w Krk.
To zalezy, mi sie wydaje bezpieczniej w prywatnej klinice, chce tam rodzic nie przez ladne sale ale wlasnie dlatego ze bede pewna ze wszystko pojdzie dobrze. Ale wiadomo, kazdy ma swoje zdanie i robi co dla niego najlepszeSale wyglądają pięknie Ale I tak bym się czuła bezpieczniej na kopernika mają oddział wcześniaków I mnie odratuja jak by poszło coś nie tak. Pare dni się jest w stanie w gorszych warunka h wytrzymać A bezpieczniej
Musisz spróbować. Nigdy nie wiadomo. Skoro zamrozili to potencjał w zarodkach jest i tego się trzymaj.Mam dwa. Te były wadliwe to nawet nie chce myśleć co z pozostałymi.
No nie ma, niestetyHej dziewczyny robilam dzusuaj bete wynik to 0,151 czyli ciazy nie ma ?
Przykro miBeta 0,151 12dpt okresu nie ma i ciazy tez nie prawda ?
Zadko komu udaje sie za pierwszym razem, jasne ze sa tacy szczesliwcy ale przewaznie do 3-4 razy to trwa. Pierwszy raz boli najbardziej, potem uczysz sie z tym radzic i stajesz sie „optymista” stojacym realnie na nogach.Musisz sie uzbroic w cierpliwosc, niestety. Zadna z nas nie ma tu szklanej kuli do czarowania, a przydalaby sie ...Nasieniem dawcy bo stwierdzili ,ze po nasieniu meza moze byc dziecko chore . A tu nasza lekarka z Rostocka jest wspaniala po prostu namówiła nas wrecz zeby isc di genetyka i dowiedzieć sie czy tak rzeczywiście jest bo ona inaczej wyczytała. Maz ma kryptoozospermie spowodowaną zespolem Klinefeltera . Pani genetyk dała nam nadzieje na wspolne dziecko . Obciążenie genetyczne ta choroba trafia sie rzadko bardzo rzadko a inne choroby moga sie przydarzyć jak i w normalnej ciazy. W lutym mielismy pierwsze podejście . Nie bylo plemnikow bo maz wcieral testosteron zlecil mu androlog w Polsce nie bylo plemnikow a teraz sue udalo , bylo 5 zarodkow 2 podano 3 zamrozono . Ale nie udalo sie
Jakos mi lepiej jak to pisze