reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może głupie pytanie ale tego nie wiem.
Jak liczymy pierwszy dzień cyklu?
Jak dostanie się okres do której godziny?Jak dostane okres na przykład o 18 czy 22 to jest pierwszy dzień cyklu?I rano dzień następny mogę już zrobić badanie jako 2 dc ?Czy mam liczyć mijające 24 godziny i dopiero jest drugi dzień cyklu.
Chodzi o kwestie robienia badań w 2 czy 3 dc.
Nie wiem czy udało mi się to składnie wytłumaczyć..
Dzięki Dziewczyny!
Jak po południu to liczony jest 1dc dnia następnego.

Do Dr Zygler. Ona była prowadzącym. Ale miałam wizyty prawie u każdego chyba :p jesteśmy po dwóch procedurach. Udany 4 transfer;-) u nas czynnik męski.
A u Was jak sytuacja? Do kogo chodzisz?

U mnie jak w opisie -problem po mojej stronie ,słabe jajniki i komórki.jeszcze immunologia do tego i kij wie jeszcze co..
Ja obecnie w Krakowie ale plany na wizytę u Lewego.

Gratuluje!!!!!Dbaj o Was :)

@annemarie jak się czujesz?
@dżoasia wspaniała informacja!
Wszystkim Dziewczynom tylko wspaniałych informacji!!!
Ja jutro jadę do Paśnika ,ciekawe co powie.
Miłego dnia!
❤️w sumie calkiem ok❤️zgaga mnie dzisiaj meczyla i moge wiecznie spac co jest niezlym wyzwaniem, zeby tego nie robic;)a tak to zyje od zastrzyku do zastrzyku.nie mam na co marudzic;)

reklama
Z tego co mi ten lekarz mowil to maja sprzet w razie komplikacji, jesli w razie jakby sie dziecko np w 30 tyg urodzilo to faktycznie przewoza do innego szpitala.
Ja rodziłam w malutkim szpitalu ale ciąża była donoszona i poród rozpoczął się normalnie. W każdym innym przypadku a już w szszególności rozpoczęcia akcji porodowej wcześniej powodowałoby decezję o porodzie w szpitalu z oddziałem odpowiednim dla wcześniaków.

Do góry