reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

OK mam Cie:)
Ja planowałam zacząć leczenie w przyszłym tyg, tylko wtedy byłby 20dc i z 2 tygodniowa kuracja mogłabym się wyrobić, do transferu, ale raczej muszę się przygotować na przesunięcie

ale leczenie powinnas zaczac od 1dc, ja na leczenie czekalam prawie 3 tygodnie bo nie mialam @ i tyle mi zeszlo wywolanie, no niestety nie jest tak latwo!
Mi zostaly 3 dni terapii, w piatek chce isc do lekarza aby zobaczyc na czym stoimy z cyklem. Nawet seksu zero bylo w cyklu abym jak najszybciej mogla wywolac.

reklama
Ja planuje chodzic do kliniki az do odstawienia lekow, z tego co wiem to chyba do 15tc, moze dalej. A pozniej juz do lekarza ktory bedzie odbieral porod. Jestem dopiero w 7tc a juz mam wybrany szpital i lekarza... To chyba z nudow bo na L4 jestem ;) Chce rodzic w prywatnym szpitalu, 6tys za cc. Boje sie rodzic w szpitalach na nfz bo duzo sie nasluchalam. I tak juz tyle wydalismy na leczenie ze dla mojego spokoju psychicznego i fizycznego dodamy jeszcze troche.
A nie boisz się ze w razie komplikacji taka prywatna placówka i tak nie dysponuje odpowiednim sprzętem do ratowania zdrowia i będzie musiała transportować do szpitala a to utrata cennych minut?

A nie boisz się ze w razie komplikacji taka prywatna placówka i tak nie dysponuje odpowiednim sprzętem do ratowania zdrowia i będzie musiała transportować do szpitala a to utrata cennych minut?
Z tego co mi ten lekarz mowil to maja sprzet w razie komplikacji, jesli w razie jakby sie dziecko np w 30 tyg urodzilo to faktycznie przewoza do innego szpitala.

Dziewczyny mam pytanie, kurcze troche dziwne bo teraz jak biore te leki immunosupresyjne to kurcze i cycki mnie bola, czy moglo sie cos poprawic z owulacja? Ja chyba w zuciu nie owulowalam ale dzisiaj jest dzien 18 i sie zastanawiam bo jakies takie cycki ciezkie

reklama
Dziewczynki witam sie.szybciutko z rana. Doczytalam co u was wczoraj ale juz padlam. Ciesze sie baaaaaardzo z pieknych wiadomosci ii aciskam kciuki za dzisiaj!
U mnie komplecik blastek, chociaz tylko 2pelne, reszta wczesne, te ostatnie klasy bb.
Milego dzionka, pozdrawiam wszystkie cieplutko!!!
Super wiadomość. Transfer kiedy ???

Do góry