reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochane tak sie cieszyłam z leczenia od pasnika immunosupresyjnego tak ja wczoraj pisałam mam chora osobe w domu dzis patrze gardlo gryzie ale najgorsze mam temperature 37.5 :szok: i chyba dupa bedzie z tej kuracji ja to mam pechaaaaaaaaaaaaaaa

Miłego dnia dziewczyny ;-)
U nas piękne słońce wyszło o dziwo a ja z nosem w papierach :/
Witam w klubie :) przeziebienie mnie calkiem rozlozylo, ale w centrum dowodzenia nie ma nudy:p
A ty w pracy czy masz "wolne"?

Załączniki

• Screenshot_2018-09-28-08-36-42.png
    Screenshot_2018-09-28-08-36-42.png
    248,6 KB · Wyświetleń: 136
Witam w klubie :) przeziebienie mnie calkiem rozlozylo, ale w centrum dowodzenia nie ma nudy:p
A ty w pracy czy masz "wolne"?
Aśka odetchnij trochę od tej roboty [emoji14]
Ja mam cały tydzień wolny - w ogóle tego nie odczulam [emoji14]
Od poniedziałku nowe wyzwania zawodowe więc trzeba się przygotować aby obciachu sobie nie narobić ;)

Ja też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... Buuuuuu :(

Edit: a i zapomniałam napisać, że mąż mnie wkrwia!
Ja ze swoim mam dzień milczenia :)
Więc nie jesteś sama...
Gdzie Ty polazlas przy piątku??? Do pracy...??? Oszlalalas :D [emoji14]
Sprzątanie olej [emoji14]

reklama
Ja też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... Buuuuuu :(

Edit: a i zapomniałam napisać, że mąż mnie wkrwia!
Pierdziel wszystko i jedź w Bieszczady. ;)
No stress mamuśka, pamiętaj, że te wkurwy są spowodowane rzeczami, które w obliczu całego Twojego życia są niczym. :*

Do góry