dżoasia
Fanka BB :)
wczoraj @annemarie wrzucała atrykuł, cofnij się kilkanaście stron@dżoasia a na co wy birrzecie ten accofil ? To pomaga w czymś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj @annemarie wrzucała atrykuł, cofnij się kilkanaście stron@dżoasia a na co wy birrzecie ten accofil ? To pomaga w czymś
A odpisał Ci Jarek???kochane tak sie cieszyłam z leczenia od pasnika immunosupresyjnego tak ja wczoraj pisałam mam chora osobe w domu dzis patrze gardlo gryzie ale najgorsze mam temperature 37.5 i chyba dupa bedzie z tej kuracji ja to mam pechaaaaaaaaaaaaaaa
Witam w klubie przeziebienie mnie calkiem rozlozylo, ale w centrum dowodzenia nie ma nudyMiłego dnia dziewczyny ;-)
U nas piękne słońce wyszło o dziwo a ja z nosem w papierach :/
Ja też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... BuuuuuuMiłego dnia dziewczyny ;-)
U nas piękne słońce wyszło o dziwo a ja z nosem w papierach :/
Aśka odetchnij trochę od tej roboty [emoji14]Witam w klubie przeziebienie mnie calkiem rozlozylo, ale w centrum dowodzenia nie ma nudy
A ty w pracy czy masz "wolne"?
Ja ze swoim mam dzień milczeniaJa też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... Buuuuuu
Edit: a i zapomniałam napisać, że mąż mnie wkrwia!
czyli ciążaJa też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... Buuuuuu
Pierdziel wszystko i jedź w Bieszczady.Ja też polazłam dziś do pracy i już na wejściu mnie wkrwili. W domu kupa sprzątania po remoncie. Do bety jeszcze tydzień... Buuuuuu