reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z totalnej depresji do powera, jak za jakies 3 godz dojade do domu to wysprzatam caly (a syf jest niemilosierny...) :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja wiem, że przesadzam i że to pikuś, przeciez jak nie ten cykl to następny, ale zdajecie sobie sprawę, jak w takich sytuacjach każdy miesiąc wydaje się rokiem...
Dziś jestem szczęśliwa :)
Ja też tak czułam I było wiele przeciwności z sierpniem i wszystko na wrzesień wskazywało... a i tak poszliśmy za ciosem i się udało czego Tobie też z całego serducha życzę.

reklama
Dziewczyny jajo pękło! Opłacało się poginać tyle km do Warszawy, it's official: w poniedziałek transfer!!! :) :) :) :)
Ale huśtawka emocjonalna, ja pierdzielę... chciałam na chłodno i na luzie ale się krwa nie da, no nie da się. Teraz horroru część 2 pt "Rozmroź się zarodku. I podziel się."
Super a co z endo?

Z totalnej depresji do powera, jak za jakies 3 godz dojade do domu to wysprzatam caly (a syf jest niemilosierny...) :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja wiem, że przesadzam i że to pikuś, przeciez jak nie ten cykl to następny, ale zdajecie sobie sprawę, jak w takich sytuacjach każdy miesiąc wydaje się rokiem...
Dziś jestem szczęśliwa :)
Ja Ci się nie dziwię, te miesiące, cykle przed transferem wloką się niemiłosiernie, też stawałam na rzęsach, żeby podejść w szczęśliwym cyklu do transferu i wszystko było na szybko, w pośpiechu i nerwach ale z happy endem, czego i Tobie życzę. :*

reklama
Kochane Moje, wybaczcie ale opuszczę Was na dłużej, co nie znaczy, że sercem i myślami nie będę :-) walczcie wszystkie, razem, do końca, bo u kresu tej podróży stoi i czeka na każdą taki Skarb... :-)

Martyna urodzona 21.09 o godz. 21:00 :-) waga 2880gram i 54cm :-)

Gratuluje wspanialej córeczki!!! Dużo zdrówka dla was dziewczyny :)

Do góry