Never give up
Fanka BB :)
Ja czekam na telefon z kliniki... telefon milczy, a ja zaraz zejdę na zawał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mialam transfer w dniu urodzin i udalo sie, prezent bylAaaaaa stało się !!!! Transfer jeszcze we wrześniu !!!! A dokładnie 29.09 idealny prezent na urodziny
Dziewczyny, to gdzie w jakich godz sie umawiamy? Czy tak jak pisala wczoraj Kurcia po 15? Chyba, ze ktoras moze wczesniej/pozniej? [emoji4] Ja bede musiala sie zbierac ok 16.30, bo na 17 mamy byc pod Zabierzowem u znajomych [emoji4] wczesniej bede w rejonach Futury, ale dojade do Was gdziekolwiek bedziecie [emoji4] dawajcie znac, to sie dostosuje [emoji4]OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Kto chętny ja kawę/sok/wino w sobotę gdzieś w Krk? Bo my z @Kurcia coś tam kminimy odnośnie takiegoż wydarzenia
@Margit2018 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers @adansonia @Felia? @Never give up Ty się wybierasz teraz w weekend czy coś pomieszałam? @Ela86 ?
O kim zapomniałam? Ktoś będzie przejazdem? Przelotem? Dawajcie znać kobitki
Jest w invicie embrioscop bo sama pytalam ale tak steasznie mi odradzano ze nie skorzystalam. Ale teraz jest ci to juz nie potrzebne masz jeszcze jednego bablaNie wiem czy w Invicie jest opcja z embrioskopem bo nigdy się o to nie pytałam. Miałam robione przeciwciała i od samego początku mówiłam Paśnikowi że to będzie transfer z kd nawet mam to wpisane w jego zaleceniach. Teraz jak będzie histero poproszę o pobranie wycinka do badania. Teraz wezmę jednak ten embrio glue. Jeszcze zastanawiam czy nie zrobić testu na kurczliwość macicy. A usg wyglądało podobnie jak na tym zdjęciu. Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi
Gosia czemu Ci to odradzano???Jest w invicie embrioscop bo sama pytalam ale tak steasznie mi odradzano ze nie skorzystalam. Ale teraz jest ci to juz nie potrzebne masz jeszcze jednego babla
Co prawda ja mam urodziny kilka dni wcześniej ale też mam nadzieję na udany transfer to już mój 4 i jak narazie napewno ostatnioJa tez mialam transfer w dniu urodzin i udalo sie, prezent byl
Z totalnej depresji do powera, jak za jakies 3 godz dojade do domu to wysprzatam caly (a syf jest niemilosierny...)Super! I takie dni wolne nawet po przejechaniu 300 km się opłacają!
To czekamy na telefon z dobrymi wiadomościami...
Super! Blondasek, to transferujemy razemZapłodniła się! W poniedziałek mam jechać na transfer