reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No niestety bez zmian, po nocy opuchnlizna nie schodzi. :/ Jestem ciężarówką z prawdziwego zdarzenia. ;) Dziękuję za pamięć. [emoji8]
a ja od kilku dni jestem jak pingwin.. rece w dół. Poczytałam i poczytałam i niby zespół cieśnie nadgarstka.. mrowią jak szatan od 20min nie doszły do siebie. Buty jeszcze zakładam :o

reklama
Mozemy o tym pozniej pogadac bo w locie jestem?
Nawet gdybys miala krotszy to nie na znaczenia, podaja prg i np po 5 dniach sprawdzaja czy jest endo receptywne czy nie. Na naturalnym ciezko to ogarnac bo trzeba sie wbic dokladnie w owulacje , wiec to badanie robi sie w 99% na sztucznym cyklu, w nast cyklu powtarza sie schemat tylko z transferem.
Oki dzięki za odpowiedź i już duuuuu..... nie zawracam:D:D:D

reklama
Dziewczyny bardzo wam dziękuje za wsparcie, tak się cieszę, ze trafiłam na to forum i że jesteście ❤️ Trzymam kciuki za wszystkie razem i za każda z osobna:) jesteście Naj-Fajterki! :) jeśli chodzi o meeting w krk to ja jestem bardzo chętna i dostosuje się do miejsca i godziny, dajcie znać! A i Gdyby ktoś mial jakieś pytanie o parens to piszcie.
Kurcze ja teraz tak myślę,że się tak podjarałam tym sobotnim spotkaniem,a przecież mam mega katar i Was jeszcze pozarażam. :(

Do góry