reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mówiłam @dżoasia, że będziesz pierwsza podglądać jajca !? [emoji14] :D
Ja jadę na podgląd w piątek ;-)
Miałam jechać w czwartek, ale mi ostatnio recepty na gonapeptyl dr nie wypisała (nie było mojej a na zastępstwie była jakaś młoda, która @Kurcia robiła punkcję - kazałam jej dzwonić do mojej w sprawie leków do stymulacji) - dobrze, że znalazłam w czeluści lodówki jakiś stary z pierwszej stymulacji, to mam na styk ;) No i tak czy siak wolę wcześniej spr jak jaja rosną, żeby ewentualnie mieć czas zmienić coś w lekach.
Do piątku to za dużo czekania ;) Zresztą sama sobie tez upodabniam procedure do pierwszej, więc i na podgląd jadę w 5ds, a co ;)

@Sol trzymaj trzymaj, nie puszczaj, żeby było co zbierać :D Ja za Twojego bąbela tez mocno mocno trzymam kciuki! Na betę już nie jedziesz? Testy jeszcze obsikujesz? :D

Miałam jechać w czwartek, ale mi ostatnio recepty na gonapeptyl dr nie wypisała (nie było mojej a na zastępstwie była jakaś młoda, która @Kurcia robiła punkcję - kazałam jej dzwonić do mojej w sprawie leków do stymulacji) - dobrze, że znalazłam w czeluści lodówki jakiś stary z pierwszej stymulacji, to mam na styk ;) No i tak czy siak wolę wcześniej spr jak jaja rosną, żeby ewentualnie mieć czas zmienić coś w lekach.
Do piątku to za dużo czekania ;) Zresztą sama sobie tez upodabniam procedure do pierwszej, więc i na podgląd jadę w 5ds, a co ;)

@Sol trzymaj trzymaj, nie puszczaj, żeby było co zbierać :D Ja za Twojego bąbela tez mocno mocno trzymam kciuki! Na betę już nie jedziesz? Testy jeszcze obsikujesz? :D
Na becie już nie byłam dawno. Na test ostatnio siknelam w sobotę. Pokazał prawdę, że jestem 3 + tyg od zapłodnienia. Teraz jeszcze żeby wszystko było na swoim miejscu i serduszko biło pięknie i mogę zacząć znowu oddychać.

Justinko tak, ja i @Never give up wystartowałyśmy równiótko :D - u mnie w środę pierwszy podgląd jajec ;)

Kurcia ja mam głęboko w d.. branie witamin ostatnio. NIC nie biorę od ok 2-3 tygodni. Czasem tylko herbatę z siana zrobię, ale to tak do śniadania, bo co się będzie marnowac w szafce. Dzisiaj dopiero wmusiłam w siebie femibion. Niczego innego się nie tknę :p

Szczęście, co za durna baba z tej "koleżanki". Nawet jeśli wróżka tak jej powiedziała (chociaż nie wiem dlaczego nie zajęła się soba na "wizycie" tylko pytała o Ciebie), to kompletnym brakiem taktu i wyczucia z jej strony było przekazanie Ci tych informacji. Nie wiem co chciała tym osiągnąć. Trzeba jej udowodnić co nieco ;)

Kurka, nie wygląda to dobrze niestety :( Czekamy jeszcze do jutra :* Trzymaj się!

czuję ze powinnam odpuścić. ... I jest mi bardzo bardzo źle z tym ... Z drugiej strony wiem że to już naprawdę ostatni moment...to tak bardzo boli...
Tysiak a kto cię prowadzi w Ciechocinku?

Żegnaj Aniołeczku, oiekuj się swoją mamusią i siostrzyczką/braciszkiem z góry. Ilmenau trzymaj się dzielnie dla tego dzidziusia ktorego masz pod serduszkiem, przykre to strasznie.
CO teraz z tym, który nie przeżył? Wchłonie się?

Niezapominajka, piękny wynik stymulacji, mocne kciuki za piękne bąbelki!
Lutinus jest na receptę, ale juz chyba kiedyś Ci pisałam, że masz pełne prawo poprosić o receptę, jeśli gdzies dostaniesz taniej niż w klinice. Łachy nikt nie robi. Skąd jesteś? Może dziewczyny podpowiedzą gdzie kupują najtaniej.[/QUOTE]
Powiem ci dzoasia ze ja dziś cały dzień myślałam o tym i w głowie różności choć serce mówi nie udowodnisz jej i tej jej wróżce ze się myli
Głowa mnie tak boli nie wiem od czego czy to ze nerwów dzisiejszych czy już poprostu z braku siły

@Szczescie1986 ciągle siedzi mi w głowie Twoja durna koleżanka... po jakiego grzyba ona w ogóle pytała o Ciebie... poszła tam dowiedzieć się o innych czy czegoś na swój temat???
Olej takie teksty i żyj wiara że ten transfer był ostatni ... ewentualnie kolejne w drodze po rodzeństwo ;-)
Ja żyje tym ze to ten szczęśliwy
Ja się bardziej zezłościłam faktem ,ze ona wogole pytała o mnie nawet nie było w jej słowach jakiejś skruchy tylko tak z marszy ze ty nie będziesz i już
Matko boska żeby ona wiedziała co ja przechodzę może stulilaby pysk... a tak ta niewiadoma i teraz jej wróżby

Powiem ci dzoasia ze ja dziś cały dzień myślałam o tym i w głowie różności choć serce mówi nie udowodnisz jej i tej jej wróżce ze się myli
Głowa mnie tak boli nie wiem od czego czy to ze nerwów dzisiejszych czy już poprostu z braku siły
Kochanie połóż się już i odpocznij. Jak masz melise to się napij, wycisz się i pomyśl o czymś przyjemnym. Jak minął dzień w pracy? :)

reklama
Dziewczyny nie wiem co to jest ale właśnie weszłam do łazienki i gdy chciałam zaaplikować utrogeston zobaczyłam takie Nitki jak krewka na papierze :( nie chce panikować ,ale 3 dni czyli od transferu liczy się 2 dzień miałam tez ciut malutkie krwawienie,a na okres raczej nie czuje może to przez ta wróżkę nerw mi skoczył i teraz. Oooooo

Do góry