lafantynka
Fanka BB :)
Bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Musi być dobrze!U mnie 6tc ale bez potwierdzenia. Jeszcze czekam tydzień cały czas z wielkimi nadzieja i, że zobaczę serduszko [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Musi być dobrze!U mnie 6tc ale bez potwierdzenia. Jeszcze czekam tydzień cały czas z wielkimi nadzieja i, że zobaczę serduszko [emoji173]️
Dziękuję kochana. Też w to wierzę.Bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Musi być dobrze![emoji173]️
Miałam jechać w czwartek, ale mi ostatnio recepty na gonapeptyl dr nie wypisała (nie było mojej a na zastępstwie była jakaś młoda, która @Kurcia robiła punkcję - kazałam jej dzwonić do mojej w sprawie leków do stymulacji) - dobrze, że znalazłam w czeluści lodówki jakiś stary z pierwszej stymulacji, to mam na styk No i tak czy siak wolę wcześniej spr jak jaja rosną, żeby ewentualnie mieć czas zmienić coś w lekach.Mówiłam @dżoasia, że będziesz pierwsza podglądać jajca !? [emoji14]
Ja jadę na podgląd w piątek ;-)
Na becie już nie byłam dawno. Na test ostatnio siknelam w sobotę. Pokazał prawdę, że jestem 3 + tyg od zapłodnienia. Teraz jeszcze żeby wszystko było na swoim miejscu i serduszko biło pięknie i mogę zacząć znowu oddychać.Miałam jechać w czwartek, ale mi ostatnio recepty na gonapeptyl dr nie wypisała (nie było mojej a na zastępstwie była jakaś młoda, która @Kurcia robiła punkcję - kazałam jej dzwonić do mojej w sprawie leków do stymulacji) - dobrze, że znalazłam w czeluści lodówki jakiś stary z pierwszej stymulacji, to mam na styk No i tak czy siak wolę wcześniej spr jak jaja rosną, żeby ewentualnie mieć czas zmienić coś w lekach.
Do piątku to za dużo czekania Zresztą sama sobie tez upodabniam procedure do pierwszej, więc i na podgląd jadę w 5ds, a co
@Sol trzymaj trzymaj, nie puszczaj, żeby było co zbierać Ja za Twojego bąbela tez mocno mocno trzymam kciuki! Na betę już nie jedziesz? Testy jeszcze obsikujesz?
Tysiak a kto cię prowadzi w Ciechocinku?Justinko tak, ja i @Never give up wystartowałyśmy równiótko - u mnie w środę pierwszy podgląd jajec
Kurcia ja mam głęboko w d.. branie witamin ostatnio. NIC nie biorę od ok 2-3 tygodni. Czasem tylko herbatę z siana zrobię, ale to tak do śniadania, bo co się będzie marnowac w szafce. Dzisiaj dopiero wmusiłam w siebie femibion. Niczego innego się nie tknę
Szczęście, co za durna baba z tej "koleżanki". Nawet jeśli wróżka tak jej powiedziała (chociaż nie wiem dlaczego nie zajęła się soba na "wizycie" tylko pytała o Ciebie), to kompletnym brakiem taktu i wyczucia z jej strony było przekazanie Ci tych informacji. Nie wiem co chciała tym osiągnąć. Trzeba jej udowodnić co nieco
Kurka, nie wygląda to dobrze niestety Czekamy jeszcze do jutra :* Trzymaj się!
czuję ze powinnam odpuścić. ... I jest mi bardzo bardzo źle z tym ... Z drugiej strony wiem że to już naprawdę ostatni moment...to tak bardzo boli...
Dziekujemy za kciuki, my juz w ciazy[emoji173]️[emoji173]️
Ja żyje tym ze to ten szczęśliwy@Szczescie1986 ciągle siedzi mi w głowie Twoja durna koleżanka... po jakiego grzyba ona w ogóle pytała o Ciebie... poszła tam dowiedzieć się o innych czy czegoś na swój temat???
Olej takie teksty i żyj wiara że ten transfer był ostatni ... ewentualnie kolejne w drodze po rodzeństwo ;-)
Kochanie połóż się już i odpocznij. Jak masz melise to się napij, wycisz się i pomyśl o czymś przyjemnym. Jak minął dzień w pracy?Powiem ci dzoasia ze ja dziś cały dzień myślałam o tym i w głowie różności choć serce mówi nie udowodnisz jej i tej jej wróżce ze się myli
Głowa mnie tak boli nie wiem od czego czy to ze nerwów dzisiejszych czy już poprostu z braku siły
Skuszę się na ta melisęKochanie połóż się już i odpocznij. Jak masz melise to się napij, wycisz się i pomyśl o czymś przyjemnym. Jak minął dzień w pracy?