Nie ma słów... Siły i radości, że to jedno waleczne serce nadal bijeCześć dziewczyny, trochę mnie nie było i staram się was nadrobić.
Gratulacje dla @Felia, trzymam kciuki za serduszko!
Mocne kciuki za @annemarie @Agonia777 @Megi1985@ @Szczescie1986 @NadziejaJest
Wirtualne tulasy dla @Biedroneczka83 @martuska09
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam! Moja mozg nie działa dzisiaj na najwyższych obrotach
U mnie w ciagu ostatniego tygodnia trochę się działo. W piątek 31.08 byłam na wizycie u lekarza prowadzącego - słyszałam oba serduszka ale okazało się, że jeden Bąbelek jest mniejszy od drugiego, ma dużo mniejszy pęcherzyk, więc dostałam skierowanie do szpitala na Dział Szybkiej Diagnostyki Prenatalnej . Na izbie przyjęć dostałam zjebke od pań, ze tak wczesną ciążą sie nie zajmują... Na moj komentarz ze ja nie mam wykształcenia medycznego i nie będę kwestionować skierowania wystawionego przez lekarza pani łaskawie zadzwonila po lekarza. Termin mialam na dzisiaj
Dzisiaj okazało się, ze jedno serduszko przestało bić i jest mi bardzo smutno. Już uwierzyłam, ze marzenia się spełniają, zawsze chciałam bliźniaki i były dwa serduszka . Dzisiaj życie sprowadziło mnie na ziemie. Cieszę się że jest choć jedno serduszko (ten Bąbelek nawet machał rączkami) ale jest mi smutno, ze nie dane nam bedzie poznać tego drugiego . Jeszcze niedawno slyszalam jego serduszko a dzisiaj dowiedziałam się ze jest juz Aniołkiem ...
reklama
Sol
Fanka BB :)
Ślicznie [emoji173]️ czas leci szybciutkoJutro zaczynam 9
Sol
Też czekam. Jeszcze tydzień do usg. Jesteśmy w tym razem, tyle że ja oprócz rosnącej ok bety i testów sikanych nic jeszcze nie widziałam...Dziękuję że pytasz. Brzuch jak balon, jakieś boczne boleści. Nie wiem jak ja się ukryję, już znajoma się pytała czy w ciąży jestem. Jestem zmęczona, trochę mnie muli. Czekam na wizytę jeszcze cały tydzień.
A u Ciebie co słychać?
Też mam jakieś bóle a raz nie mam, raz piersi bolą, raz mniej czyli standardzik wahań myślowych i hormonalnych.
Ja biorę 3 x 1 Duphaston I 1x1 Crinone na noc ale jakoś nie jestem taka strasznie napompowana. Nie wiem czemu, mam nadzieję że mam wystarczająca dawkę...
lafantynka
A jak u Ciebie?? Bo ostatnio troche Was zaniedbałam ...Ślicznie [emoji173]️ czas leci szybciutko
dżoasia
Justinko tak, ja i @Never give up wystartowałyśmy równiótko - u mnie w środę pierwszy podgląd jajecCześć,
ale mamy dzisiaj transferowy dzień, oby był dla każdej z Was szczęśliwy, @Agonia777 @annemarie @Megi1985@ trzymam mocno kciuki i przesyłam ciążowe zarazki. Powodzenia.
@Niezapominajka2018 mocno zaciśnięte kciuki za owocne jajcobranie i udany sexik na szkle.
@Felia mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i zobaczysz swoje szczęście prawidłowo ułożone w macicy na mięciutkim endometrium.
@lafantynka samych wspaniałych wieści dzisiaj o maluchu. :* Daj znać po wizycie co u kropka słychać.
Miłego dnia.
P.S.
@dżoasia co u Ciebie? Coś widziałam jednym okiem, że jesteś już w trakcie stymulacji, czy mnie wzrok myli?
Kurcia ja mam głęboko w d.. branie witamin ostatnio. NIC nie biorę od ok 2-3 tygodni. Czasem tylko herbatę z siana zrobię, ale to tak do śniadania, bo co się będzie marnowac w szafce. Dzisiaj dopiero wmusiłam w siebie femibion. Niczego innego się nie tknęPrzepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...
Szczęście, co za durna baba z tej "koleżanki". Nawet jeśli wróżka tak jej powiedziała (chociaż nie wiem dlaczego nie zajęła się soba na "wizycie" tylko pytała o Ciebie), to kompletnym brakiem taktu i wyczucia z jej strony było przekazanie Ci tych informacji. Nie wiem co chciała tym osiągnąć. Trzeba jej udowodnić co niecoMam w sobie taka zlosc właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Kurka, nie wygląda to dobrze niestety Czekamy jeszcze do jutra :* Trzymaj się!Kochane dodaje kolejną bete
31dpt (wyżej są poprzednie ) wynik 3512 . Rosnie caly czas ale malo . Co o tym sądzicie . Jutro ide do lekarza
czuję ze powinnam odpuścić. ... I jest mi bardzo bardzo źle z tym ... Z drugiej strony wiem że to już naprawdę ostatni moment...to tak bardzo boli...[/QUOTE][QUOTENiezapominajka2018, post: 17116108, member: 182519"]Ja mam 35 + i nie mam dzieci. Komórek ostatnio zapłodniono 6 i był tylko 1 zarodek z czego miałam ciążę biochemiczna. Teraz druga punkcja i drugie podejście. Wiadomo że w żadnym wieku nikt nie da gwarancji o zdrowie dziecka, ale wierzę że natura sama w tym pomaga i odrzuca te nieprawidłowe. Bez względu na decyzję zrób tak jak czujesz.
Tysiak a kto cię prowadzi w Ciechocinku?
Żegnaj Aniołeczku, oiekuj się swoją mamusią i siostrzyczką/braciszkiem z góry. Ilmenau trzymaj się dzielnie dla tego dzidziusia ktorego masz pod serduszkiem, przykre to strasznie.Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było i staram się was nadrobić.
Gratulacje dla @Felia, trzymam kciuki za serduszko!
Mocne kciuki za @annemarie @Agonia777 @Megi1985@ @Szczescie1986 @NadziejaJest
Wirtualne tulasy dla @Biedroneczka83 @martuska09
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam! Moja mozg nie działa dzisiaj na najwyższych obrotach
U mnie w ciagu ostatniego tygodnia trochę się działo. W piątek 31.08 byłam na wizycie u lekarza prowadzącego - słyszałam oba serduszka ale okazało się, że jeden Bąbelek jest mniejszy od drugiego, ma dużo mniejszy pęcherzyk, więc dostałam skierowanie do szpitala na Dział Szybkiej Diagnostyki Prenatalnej . Na izbie przyjęć dostałam zjebke od pań, ze tak wczesną ciążą sie nie zajmują... Na moj komentarz ze ja nie mam wykształcenia medycznego i nie będę kwestionować skierowania wystawionego przez lekarza pani łaskawie zadzwonila po lekarza. Termin mialam na dzisiaj
Dzisiaj okazało się, ze jedno serduszko przestało bić i jest mi bardzo smutno. Już uwierzyłam, ze marzenia się spełniają, zawsze chciałam bliźniaki i były dwa serduszka . Dzisiaj życie sprowadziło mnie na ziemie. Cieszę się że jest choć jedno serduszko (ten Bąbelek nawet machał rączkami) ale jest mi smutno, ze nie dane nam bedzie poznać tego drugiego . Jeszcze niedawno slyszalam jego serduszko a dzisiaj dowiedziałam się ze jest juz Aniołkiem ...
CO teraz z tym, który nie przeżył? Wchłonie się?
Niezapominajka, piękny wynik stymulacji, mocne kciuki za piękne bąbelki!Dziewczyny czy Lutinus jest lekiem na receptę? Ja nigdy nie dostałam na niego recepty, gdyż można go kupić w mojej klinice. Chciałbym poszukać trochę taniej, choć cenę mają chyba w miarę w porządku. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Lutinus jest na receptę, ale juz chyba kiedyś Ci pisałam, że masz pełne prawo poprosić o receptę, jeśli gdzies dostaniesz taniej niż w klinice. Łachy nikt nie robi. Skąd jesteś? Może dziewczyny podpowiedzą gdzie kupują najtaniej.
lafantynka
A już doczytałam! Mi bardzo się wydłuża to czekanie. Już tęsknie za tym widokiem Chciałam nagrać na tel usg ale przed sama wizyta emocje biorą górę i wyleciało mi z głowyTeż czekam. Jeszcze tydzień do usg. Jesteśmy w tym razem, tyle że ja oprócz rosnącej ok bety i testów sikanych nic jeszcze nie widziałam...
Też mam jakieś bóle a raz nie mam, raz piersi bolą, raz mniej czyli standardzik wahań myślowych i hormonalnych.
Ja biorę 3 x 1 Duphaston I 1x1 Crinone na noc ale jakoś nie jestem taka strasznie napompowana. Nie wiem czemu, mam nadzieję że mam wystarczająca dawkę...
Sol
U mnie 6tc ale bez potwierdzenia. Jeszcze czekam tydzień cały czas z wielkimi nadzieja i, że zobaczę serduszko [emoji173]️A jak u Ciebie?? Bo ostatnio troche Was zaniedbałam ...
Never give up
Sol
Zawsze opłaca się otworzyć forum po 22 bo dżoasia grasuje.Justinko tak, ja i @Never give up wystartowałyśmy równiótko - u mnie w środę pierwszy podgląd jajec
Kurcia ja mam głęboko w d.. branie witamin ostatnio. NIC nie biorę od ok 2-3 tygodni. Czasem tylko herbatę z siana zrobię, ale to tak do śniadania, bo co się będzie marnowac w szafce. Dzisiaj dopiero wmusiłam w siebie femibion. Niczego innego się nie tknę [emoji14]
Szczęście, co za durna baba z tej "koleżanki". Nawet jeśli wróżka tak jej powiedziała (chociaż nie wiem dlaczego nie zajęła się soba na "wizycie" tylko pytała o Ciebie), to kompletnym brakiem taktu i wyczucia z jej strony było przekazanie Ci tych informacji. Nie wiem co chciała tym osiągnąć. Trzeba jej udowodnić co nieco
Kurka, nie wygląda to dobrze niestety Czekamy jeszcze do jutra :* Trzymaj się!
czuję ze powinnam odpuścić. ... I jest mi bardzo bardzo źle z tym ... Z drugiej strony wiem że to już naprawdę ostatni moment...to tak bardzo boli...
Pięknych dużych jaj kochana i najsliczniejszych zarodeczkow tym razem. Ksiuki już są trzymane.
reklama
Never give up
@Szczescie1986 ciągle siedzi mi w głowie Twoja durna koleżanka... po jakiego grzyba ona w ogóle pytała o Ciebie... poszła tam dowiedzieć się o innych czy czegoś na swój temat???
Olej takie teksty i żyj wiara że ten transfer był ostatni ... ewentualnie kolejne w drodze po rodzeństwo ;-)
Olej takie teksty i żyj wiara że ten transfer był ostatni ... ewentualnie kolejne w drodze po rodzeństwo ;-)
Podziel się: