reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chlopkers, nawet w UK czulismy [emoji16] i sie zastanawialam co to za grzmot[emoji23] Serdeczne gratulacje malutkiego chlopczyka[emoji173]️[emoji23][emoji23]. Napewno jestescie przeszczesliwi [emoji173]️
Pewnie ze tak [emoji16][emoji16] u mnie pierwszy szok minal i wlasnie przegladam ksiegi imion [emoji4] najpiekniejsze wg mnie i M jest Igor, ale ze wzgledu na popularnosc Igora, bedzie jednak Borys [emoji4] ojej i jak tu wytrzymac do rozwiazania skoro dopiero zaczelam 14tc?? [emoji85][emoji86]

Dziewczyny, tak spojrzalam na transfer w grudniu... w tym samym dniu po transferze mialam 97,5. Razem z M stwierdzilismy, ze fajnie, ze cos pozytywnie sie stalo, ale nie bedziemy sie cieszyli. Zycie nas nauczylo poprzednio, ze nie warto. Postaramy sie zyc od wizyty do wizyty majac nadzieje na kolejna pozytywe, a etarz poki co zyjemy tak jak poprzednio. Po prostu sie staramy i tyle. Wiec wybaczcie, ale nie chce tez nikomu dziekowac itd, choc powiem wam, ze ciesze sie, ze jestescie i ze tak nas wszystkie wspieracie :)

Felcia piekna beta, nie dziekuj tylko sie po cichutku ciesz bo jest super pozytywnie. Znam to uczucie od wizyty do wizyty, kurna ale w koncu kiedys musi byc dobrze [emoji173]️

Pewnie ze tak [emoji16][emoji16] u mnie pierwszy szok minal i wlasnie przegladam ksiegi imion [emoji4] najpiekniejsze wg mnie i M jest Igor, ale ze wzgledu na popularnosc Igora, bedzie jednak Borys [emoji4] ojej i jak tu wytrzymac do rozwiazania skoro dopiero zaczelam 14tc?? [emoji85][emoji86]

Dasz rade z nami wytrzymac kochana. A swoja droga to ja w 1 ciazy bylam przekonana, ze bedzie chlopiec i moj tez sie nastawil, ze bedzie z kim w polke grac itd, a tu w 20 tyg na usg mielismy niespodzianke bo soe okazalo, ze dziewczynka :) jeszcze raz gratuluje i dbajcie o siebie[emoji173]️

Dziewczyny, martwie sie troche. Dzis w nocy jak sie przeciagalam w lozku zakul mnie dosc mocno jajnik. Takie jedno pojedyncze mocne uklocie. Czy takie szopki moga sie zdarzac, czy to cos zlego? Juz sie kurcze stresuje.

reklama
Mam pytanie, oczywiście po podaniu transferu nie można żadnych leków no powiedzmy oprócz apapu, a co przed punkcja. Niby tak samo, ale powiedz czy jeżeli posmaruje się np jakimś voltarenem czy inną maścia przeciwzapalna, czy może to zaszkodzić.? Od wczoraj dziwnie się czuję Wczoraj cały dzień zawroty głowy, a ciśnie ok. Od wieczora niedobrze i bóle w kręgosłupie lędźwiowym. Lekarz powiedział że jakbym miala wysokie hormony to mogło by być to to, ale estradiol ponad 200. Nie wiem co się ze mną dzieje. Póki co biorę menopur przez 6 dni.

Do góry