Widzę, że dziewczyny już popisały co trzeba, więc ja się tylko skromnie ale cieplutko witam
Bierdono ma! Ciąża jest, beta nie powala, ale chyba już co nieco przerobiłaś tu na forum i wiesz, że różne cudeńka się tu działy. Była taka Koniczyna, co w tym dniu miała betę 19 a teraz już się szykuje na (albo jest nawet po) połówkowe. Była też Ropuszka, co miała w tym dniu betę 8,4 i Sarunia zaraz kończy 9 miesięcy. Historię Pauliny chyba znasz. Były też piękne wysokie bety ale jednak dziewczyny nadal musza walczyć.
Czekamy grzecznie na środę z nadzieją na piękną 40-50tkę
Albo więcej! Kciuków nie puszczam, zaciskam jeszcze mocniej!!!!
Łohohohooooo bliźniaki jak nic!!! Oby teraz tylko wszystko poszło jak trzeba. Jeszcze nie gratuluję, wiadomo. Najważniejsze że jesteś o kroczek dalej!
Neoparin jest dokładnie tym samym co clexane. Clexane jest dużo droższy, ale to za sprawą tych wszystkich sratów pierdatów, testów klinicznych i innych finansowo powalających spraw, które chcąc nie chcąc miały ogromny wpływ na cenę leku. Neoparin jest stosunkowo młody preparatem, ponieważ całkiem niedawno wygasł patent producentowi clexanu na tą substancję, jaką jest enoksaparyna. Jako, ze enoksaparyna (clexane) była poddawana już tym wszystkim testom, to producent Neoparinu juz nie ma tego obowiązku, bo jest to zbędne (jest już udowodnione, że ta substancja działa), czyli omija te wszystkie dodatkowe koszta. Nie wiem czy to w miarę czytelnie napisałam, w każdym razie to dokładnie to samo, tylko dużo tańsze jeśli chodzi o rozpoczęcie produkcji i wprowadzenie na rynek.
Masz prawo powiedzieć lekarzowi, że w aptece znalazłaś taniej i prosisz o wypisanie recepty. Nie masz żadnego obowiązku wykupowania leków właśnie u nich. Ja tak robiłam w poprzedniej klinice - babka mi lek na stół a ja do niej: "receptę proszę" - nie było żadnego problemu
Ja sie cały czas zastanawiałam co to za trzęsienie ziemi było dziś w Krk a to chyba Twój kamień z serca spadł
Suuuuuuuuper wieści!!!!! Czyli będzie bardziej ekonomiczna wersja dziecka
Anett słońce!!! Na kiedy wizyta??