reklama
gosia321
Fanka BB :)
Witaj j rozgosc sieWitajcie!!!
Podczytuje Was z krzaków juz od kilku miesięcy i tak czaję się żeby napisać, ale widzę ze przyjmujecie nowe dziewczyny z otwartymi ramionami, wiec mam nadzieje ze i mnie przygarniecie?!
Ja lecze sie w medycznym trzecim swiecie (tak to ktoras z Was ostatnio okreslila) czyli w UK i juz szlag mnie trafia... 1.5 roku temu mialam pierwsza nieudana procedurę ivf i od tego czasu ciagle na cos czekam... Mam tu refundowane 3 pelne podejscia. Teraz zastanawiam sie czy nie olac tego wszystkiego tutaj i podejść do kolejnej stymulacji w Polsce.
I tu mam pytanko do Was dziewczyny. Prosze napiszcie mi czy w Polsce mrozi sie slabsze zarodki? Mam na mysli klase BC, CC
Mi z pierwszej stymulacji zadnych zarodkow nie mrozili. Mialam podany 4AA. Ostatnio pielegniarka mi pokazywala rozpiske embriologa i w 3 dobie mialam 7zarodkow 8komorkowych i 1 7komorkowy a w 5 dobie wlasnie tylko 1 4AA a reszta BC itp Powiedzieli ze mroza tylko te najlepszej jakosci. I to mnie troche dreczy bo widzialam ze jedna z dziewczyn ostatnio pisala ze ma bliźniaki ze slabszych zarodkow. Dodam ze u nas problemem jest przede wszystkim slabe nasienie.
Prosze napiszcie co o tym myslicie.
W polsce mroza wszystkie zarodki ktore przezyly i z tych slabszych czesto sa ciaze a z tych super super nie. Ja mam na zimowisku jeszcze 2 bable i jeden z nich to 3bc
2 zarodki. Grudniu tez dwa. Beta rosla normalnie, byl pecherzyk, ale przez kilka dni po pecherzyku byly krawienia i skurcz i doszlo do poronienia. Dlatego teraz bedziemy zyli z dnia na dzien, bez planow na przyszlosc.Felia, a w poprzednim transferze jak się to zakończyło? Ciąża biochemiczna? Czy w któryms dniu beta przestała rosnąć?
gosia321
Cudownie kochana gratulacje. Hmm to jednym slowem udupilas tez pracodawce za to swinstwo co ci zrobilMam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Estradiolu i Progu jeszcze nie ma.
Szczescie1986
To dobra klasaJestem już po transferze podali mi dwa 3 dniowe klasy 8A i 8B oczywiście nie odbyło się bez problemu ponieważ miałam kiedyś konizacje szyjki macicy i mój lekarz musiał się troszkę pomeczyć
NataliaNNN
Rozumiem kochana, to jest wszystko takie nie pewne, wszystkie drżymy o każdy szczegół, tak wiele może się wydarzyć. Ale beta cudna- ja mialam dwa razy mniejszą niż Ty w tym dniu2 zarodki. Grudniu tez dwa. Beta rosla normalnie, byl pecherzyk, ale przez kilka dni po pecherzyku byly krawienia i skurcz i doszlo do poronienia. Dlatego teraz bedziemy zyli z dnia na dzien, bez planow na przyszlosc.
motylek24
Niestety ciągle musimy czekać. Ja teraz czekam na serduszko. Czasami myślę że będzie ok. innym razem że będzie klapa. Tak to już jest.Rozumiem kochana, to jest wszystko takie nie pewne, wszystkie drżymy o każdy szczegół, tak wiele może się wydarzyć. Ale beta cudna- ja mialam dwa razy mniejszą niż Ty w tym dniu![]()
Probuj dalej i sama nic nie odstawiaj. 7 dpt to mega wczesnie, sama widzisz po dziewczynach, ze roznie z beta bylo. Sprawdz ja Biedroneczko jeszcze raz za dwa dni dla pewnosci. 3 mam z calego serducha kciuki7dpt piatek, lekarz nie odbiera bo chciałam się zapytac czy leki odstawiać.
reklama
Podziel się: