Agniecha1508
Fanka BB :)
Dziewuszki powiedzie po co podaję się w dniu transferu ovitrele ( toc to na pękanie jajków) mam w rozpisce 0.5 ampułki w dniu transferu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mozna zapłodnić więcej niż 6 komórek?
Trzymam mocno kciukiWitam. No już po podgladzie jajków
Jest 9 sztuków - nie wielka ta hodowla. sobota 25.08.18 pobranie. Transfer we czwartek 30.08.18 - jak będzie co transferować. Tym razem mniej ale może poszło w jakość nie ilość. także @Justin87 proszę o dopisanie do kalendarza , a Was dziewczynki o mega mocne do czwartku za owocny seksik na szkle.
Ja jestem w Warszawie, a tam chyba żadna z Was nie jest.Słońce tak mi przykro, u którego lekarza jesteś w Bocianie?
Dokladnie tak było u mnie. Jak było pierwsze zaplanowanie zarodków to jeszcze przez parę dni miałam 34 lata. Teraz już 35 i z 6 tylko 1, więc przy kolejnym będziemy zapladniac wszystkieWięcej nóż 35 lat
Decyzja lekarza ale od 2 stymulacji jeśli pierwsza była masakra
U mnie też. Co prawda w dniu punkcji miałam jeszcze 32 lata, ale w poprzedniej stymulacji 2 zarodki, z czego jeden słabizna (później nie przeżył rozmrożenia). Na tej podstawie dr podjął decyzję o zapłodnieniu 10 jajec. I 7 zarodkówDokladnie tak było u mnie. Jak było pierwsze zaplanowanie zarodków to jeszcze przez parę dni miałam 34 lata. Teraz już 35 i z 6 tylko 1, więc przy kolejnym będziemy zapladniac wszystkie
Ovitrelle podaje się 36 h przed punkcją na końcowe dojrzewanie jajek. Miałam też kiedyś 0,5 ampułki przy kriotransferze, powoduje podwyższenie bety. Nie znam dokładnie szczegółów, ale pewnie Annemarie znaDziewuszki powiedzie po co podaję się w dniu transferu ovitrele ( toc to na pękanie jajków) mam w rozpisce 0.5 ampułki w dniu transferu ?
Mocno trzymam kciuki!!!Witam. No już po podgladzie jajków
Jest 9 sztuków - nie wielka ta hodowla. sobota 25.08.18 pobranie. Transfer we czwartek 30.08.18 - jak będzie co transferować. Tym razem mniej ale może poszło w jakość nie ilość. także @Justin87 proszę o dopisanie do kalendarza , a Was dziewczynki o mega mocne do czwartku za owocny seksik na szkle.