No właśnie czekam na ten twój wynik i czekam i się zaczęłam martwić co tak długo to daj znać jak będziesz miałaByłam ale nie mam wyniku. Bo już nie robiłam w novum tylko u doktora prowadzącego i tam się czeka do następnego dnia. Ale nie wiem czy jutro będę jechała po wynik czy w czwartek odbiorę jak będę na kolejnej becie.
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
No to przynajmniej nie tylko ja haha [emoji23][emoji23] bo chodze caly dzien jak psychiczna i macam piersi [emoji23]. Mam nadzieje, ze to normalne, ale skoro obydwie tak mamy to moze tak . Kiedy u Ciebie nastepna wizyta? Ja zapisalam sie na piatek, jesli jest ok to moze cos juz bedzie widac na usg 25dpt.
Ja ide 31.08, to bedzie 8t 2d
Najbardziej to bym chciala miec taka kamerke w brzuchu z live streaming
Mieciu85
No niestety ja też nie mam tego za wiele, piersi bolą jak biustonosz zdejmę a tak to nic. Wcześniej czułam że ciągnie od jajników ale dziś nic. Za to straszne bolą mnie plecy na odcinku piersiowym. W naturalnej ciąży miałam bóle okresowe aż ciągle do łazienki chodziłam a teraz nic zero.
Jak tez dobrze sobie przypominam to mdłości miałam na późniejszym etapie ciąży tak 8 tydzień do 14? Już dobrze nie pamiętam ale nie od początku.
No ja wlasnie w pierwszej ciazy nie mialam mdlosci w ogole, nie mowie, ze marze o tym, zeby siedziec przyklejona do toalety , ale od czasu do czasu moglyby jakies objawy o sobie dac znac, o ten brak czegokolwiek mnie nie uspokaja. Wiem, ze na samym poczatku mialam w pierwszej ciazy starszne bole okresowe czego nie skojarzylam z ciaza. Ale nie pamietam jak z piersiami bylo bo nie wiedzialam, ze jetem w ciazy do 7/8tyg wiec nie zwracalam na to uwagi, a fajnie byloby miec porownanie gdybym wtedy wiedziala. Teraz jak sie polozylam to trocje bardziej czuje piersi, moze to cos zaiazane z krazeniem krwi. Motylku, a ty koncem tygodnia sprawdzasz jeszcze bete tak?
Mieciu85
No niestety ja też nie mam tego za wiele, piersi bolą jak biustonosz zdejmę a tak to nic. Wcześniej czułam że ciągnie od jajników ale dziś nic. Za to straszne bolą mnie plecy na odcinku piersiowym. W naturalnej ciąży miałam bóle okresowe aż ciągle do łazienki chodziłam a teraz nic zero.
Jak tez dobrze sobie przypominam to mdłości miałam na późniejszym etapie ciąży tak 8 tydzień do 14? Już dobrze nie pamiętam ale nie od początku.
No ja wlasnie w pierwszej ciazy nie mialam mdlosci w ogole, nie mowie, ze marze o tym, zeby siedziec przyklejona do toalety , ale od czasu do czasu moglyby jakies objawy o sobie dac znac, o ten brak czegokolwiek mnie nie uspokaja. Wiem, ze na samym poczatku mialam w pierwszej ciazy starszne bole okresowe czego nie skojarzylam z ciaza. Ale nie pamietam jak z piersiami bylo bo nie wiedzialam, ze jetem w ciazy do 7/8tyg wiec nie zwracalam na to uwagi, a fajnie byloby miec porownanie gdybym wtedy wiedziala. Teraz jak sie polozylam to trocje bardziej czuje piersi, moze to cos zaiazane z krazeniem krwi. Motylku, a ty koncem tygodnia sprawdzasz jeszcze bete tak?
redferrari
o to właśnie to ! żeby się tak dało!Ja ide 31.08, to bedzie 8t 2d
Najbardziej to bym chciala miec taka kamerke w brzuchu z live streaming
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Ja tak samo mom ale 23 idę na wizytę i okaże się czy dojdzie do transferuMusze was jeszcze troche pomeczyc z tym Estrofemem...
Jakie mialyscie objawy w trakcie brania go przed crio?
Lekkie sluzowate plamienie w 12 i ciut ciut ciuuuut w 13 dc ustalo ale kurcze burczy i bulgocze mi w brzuchu i troche kluja jajniki jak na @ a dopiero 14 dc. Swira juz dostaje, ze jednak to objawy @ i ze transfer pojdzie na marne :/
martuska09
Zaangażowana w BB
Wlewu nie czujesz w ogóle [emoji1]Ja go mam w zastrzykach podskornych, wlewow nigdy nie robilam, bo to podobno dziala na nad aktywnosc macicy po transferze. Ja biore relanium i jestesmy obydwie niezywe, i ja i moja macica
annemarie
Mieciu tu kazdemu na glowe pada, bedziemy nad jakas terapia grupowa myslecNo to przynajmniej nie tylko ja haha [emoji23][emoji23] bo chodze caly dzien jak psychiczna i macam piersi [emoji23]. Mam nadzieje, ze to normalne, ale skoro obydwie tak mamy to moze tak . Kiedy u Ciebie nastepna wizyta? Ja zapisalam sie na piatek, jesli jest ok to moze cos juz bedzie widac na usg 25dpt.
@adansonia ale wspaniale!!!!!!!!!!
reklama
annemarie
Ja wlewow nie potrzebuje, zreszta w DE nikt ich nie robi oprocz na potrzeby szpitalne na oddzialach ginekologii.Wlewu nie czujesz w ogóle [emoji1]
Podziel się: