reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem chociaż ten czas oczekiwania jest dla mnie koszmarem ostatnim razem nic się nie zaplodniło teraz z 13 trzy dwa w 3 dniowe Aten jeden nie rozwinął się odpowiednio do doby teraz strach czy po rozmrozeniu przetrwają i czy w rytm mc się uda bo mój lekarz, idzie na urlop

reklama
Nadzieja - pytam się bo podobna walkę toczę.
tina - przy PcO nie jest tak różowo - te jajka są najczęściej kiepskiej jakości i mało się uzyskuje zarodków
Tez bierzesz siofor w takiej dawce? Jak sie po nim czujesz? Ja jesli biore ciagiem bez zapominania to znosze to w miare ale jak tylko ktoregos zapomne i wezme jak mi sie przypomni to zaraz mnie mdli tak mi sie odbija. Biedroneczko a Ty nie jestes teraz w ciazy? Kurcze nie idzie mi wszystkich spamietac:)

Wiem chociaż ten czas oczekiwania jest dla mnie koszmarem ostatnim razem nic się nie zaplodniło teraz z 13 trzy dwa w 3 dniowe Aten jeden nie rozwinął się odpowiednio do doby teraz strach czy po rozmrozeniu przetrwają i czy w rytm mc się uda bo mój lekarz, idzie na urlop
Uda się... trzeba w swoje kropki wierzyć do ostatnich dni [emoji5] [emoji173]
Ostatniio udowodniła to @PaulinkaP :)

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
SIERPIEŃ to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-08-18 Pandzia89 badanie prenatalne
2018-08-20 Felia wizyta przed crio
2018-08-20 NOVA-2016 wizyta przed crio
2018-08-20 Gosia892 wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-08-21 RedHotChiliPepper28 podglądanie maluszka ❤️
2018-08-21 PaulinkaP wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-08-21 lafantynka beta !!
2018-08-22 Pat1980ka usg połówkowe
2018-08-22 encka86 termin porodu
2018-08-23 Felia transfer !! ✊✊
2018-08-23 Barburka podglądanie maluszka ❤️
2018-08-23 lafantynka beta !!
2018-08-28 Never give up wizyta u dr Paśnika
2018-08-28 adansonia badanie prenatalne
2018-08-28 sunrisea badanie prenatalne
2018-08-29 Agonia777 histeroskopia
2018-08-30 gosia321 wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-09-04 RedHotChiliPepper28 podglądanie maluszka ❤️
2018-09-08 Iskra_82 termin porodu
2018-09-22 RedHotChiliPepper28 termin porodu
2018-09-29 Barburka termin porodu
2018-09-30 shaggy termin porodu
2018-10-02 nadziejaprzedewszystkim termin porodu
2018-10-19 Maryanka termin porodu
2018-11-01 mmileczkaa termin porodu
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-12 tamiza termin porodu
2018-12-19 limoncia1 termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2019-01-01 Pat1980ka termin porodu
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-14 redferrari termin porodu

Cześć Dziewczęta. :D
@Pandzia89 powodzenia na wizycie, samych dobrych wieści o Twoich dwóch okruszkach. :* Czekamy na informacje. Może już się dowiesz, kto u Ciebie mieszka? Daj nam koniecznie znać i pochwal się zdjęciami. ❤️❤️

@Vorreiavereunbimbo jest mi bardzo przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam nadzieję, że to nie jest ciąża pozamaciczna. Trzymaj się ciepło. :*

Laski a jak u Was z piersiami? Bo mnie w nocy okropnie bola, nie ma mowy o spaniu na brzuchu a jak wstaje do łazienki to jakbym dwa kamienie miała a w dzień jak ręka odjol, nic nie boli.

Tak,właśnie od wczoraj przestałam brać :(.
@Never give up czekam na okres,ale jak do środy nie dostanę,to mam się zgłosić po skierowanie do szpitala. W sumie zaczynam się czuć okresowo,więc mam nadzieję,że obędzie się bez.
Miłego dnia wszystkim!
Aniu będzie dobrze, zobaczysz. Będzie trudno ale uda się. Po pierwsze J. Z krk powiedział że liczył że to się uda, po drugie teraz to. Musisz wytrzymać i być dobrej myśli. Masz dwie blastki. Trzymaj się kochana

Dziewczęta!
Po moich wszystkich perypetiach jestem w ciąży naturalnej! 6 tydzień, serduszko bije wygląda na to, że wszystko ok. Jestem szczęśliwa, ale nie potrafię się tak beztrosko ucieszyć. Chyba to uczucie rozumiemy tylko My, które przeżyliśmy tyle "upadków".

Laski a jak u Was z piersiami? Bo mnie w nocy okropnie bola, nie ma mowy o spaniu na brzuchu a jak wstaje do łazienki to jakbym dwa kamienie miała a w dzień jak ręka odjol, nic nie boli.
Powiem tak, różnie to bywa a u Ciebie wszystko w normie. [emoji8] Nie zamartwiaj się. Rozumiem Cię doskonale, bo prawidłowy przyrost bety uspokajał mnie na chwilę, jak poszłam na usg i zobaczyłam dwa pęcherzyki, to chwila radości a później przeżywanie czy nie będą puste, czy będą serduszka. Jednego dnia miałam objawy a drugiego nie, więc też panika. To jest zrozumiałe ale uwierz, że może być dobrze. Ty już widziałaś na usg dwa pęcherzyki, prawda? Są pięknie zagnieżdżone w macicy, więc trochę wiary. Nic złego się nie dzieje. [emoji8] mi bardzo pomogła aplikacja "hi mommy" codziennie są nowe informacje o bejbiku, co u niego słychać i jak wygląda itd. Nie można w niej iść do przodu, trzeba czekać do kolejnego dnia. Jak sobie poczytam, że np.fika koziołki w macicy, to mi lepiej. Chociaż to tylko aplikacja, to polecam [emoji4]

reklama
Zarodki zamrożone są lepsze i jest większa szansa na powodzenie. Trzymam kciuki.

Do góry