reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny,
miłego dnia Wam życzę. :*
@gosia321 pięknych widoków i samych dobrych wieści. :D Niech maluch pokaże dzisiaj czy jest Oliwką czy Marcelkiem. :*
@Netiaskitchen również pięknych widoków. :*
Później pochwalcie się fotkami. :)
@edloteh, bety wysokiej do nieba. Mocno trzymam kciuki. ✊✊✊
@Lotta84, bezbolesnego zabiegu. :*

Dzisiaj chyba wróciłam trochę do życia, wciskam w siebie suchary i mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki. Noc była spokojna. Dzisiaj miałam jechać na badanie krwi do prenatalnych i trochę się boję wyjść z domu, ale może już się uspokoiły maluchy i dadzą mi dzisiaj coś zrobić. ;)
Potrzebujące dziewczynki, trzymamy za was kciuki, edloteh - za betę, musi być dobrze! ☺️

reklama
Dziękuję Kochane za pamięć i wsparcie.Jesteście niezastąpione.Jestem już w szpitalu i zabieg ok.11.Chciałabym dziś wyjść do domu. Jakoś nie jestem dziś w formie:(
@gosia321 nie mogę się doczekać wieści z usg,w piątek jak się widziałyśmy na lodach widać było w Tobie tę ogromną radość i jednocześnie niesamowity spokój!Niech pozytywny wynik badania odpędzi ostatnie demony:)

@Justin87 dziekuję za umieszczenie mnie w kalendarzu:) Mam nadzieje,że dziś będziesz miała lepsze samopoczucie i maluchy dadzą odetchnąć Mamusi:)

Za wszystkie kciuki wszystkim i każdej z osobna wielkie dzięki.

Za betujące oczywiście kciuki trzymam i czekam na betę do nieba:)

Witam sie:)
Powodzenia dzisiaj wszystkim ktorym sie przyda, bo w kalendarzu... oj dzieje sie, dzieje!! :) czekam na sliczne focie z wizyt!
@edloteh kciukow nie puszczam, pocieszac nie bede, ale mam nadzieje ze jednak bede mogla gratulowac :) a jak nici z tego to pochwal sie tym tajemniczym planem B :*
@Justin87 twarda badz:* dzidziolki jak rozrabiaja to znaczy ze zdrowo rosna - wiesz, ze nawet tego rzyganka i innych nieprzyjemnosci ci zazdraszczam ;)

Witam sie:)
Powodzenia dzisiaj wszystkim ktorym sie przyda, bo w kalendarzu... oj dzieje sie, dzieje!! :) czekam na sliczne focie z wizyt!
@edloteh kciukow nie puszczam, pocieszac nie bede, ale mam nadzieje ze jednak bede mogla gratulowac :) a jak nici z tego to pochwal sie tym tajemniczym planem B :*
@Justin87 twarda badz:* dzidziolki jak rozrabiaja to znaczy ze zdrowo rosna - wiesz, ze nawet tego rzyganka i innych nieprzyjemnosci ci zazdraszczam ;)
Wiem Asiu, ja się cieszę, że tak jest, bo to znaczy, że się rozwijają.
W tym wszystkim nie było najgorsze rzyganko, chociaż nie przyjęło mi się wczoraj nic, może trochę wody, tylko migrena, która nie odpuszcza od kilkunastu dni. Miałam wrażenie, że mózg wypłynie mi wczoraj oczami, które paliły żywym ogniem. Dzisiaj jest o niebo lepiej i od razu bardziej się docenia życie. [emoji6]
Tak więc siedzę sobie spokojnie, próbuję coś zjeść i nie wywołać wilka z lasu. ;)

@edloteh, @Mieciu85 jesli robisz dzisiaj 3 weryfikacje Mocne kciuki za dzisiejsze bety!!!
@gosia321 @Netiaskitchen czekamy na zdjecia!
@Lotta84 powodzenia!
@Justin87 trzymamy kciuki za prentalne
@PaulinkaP spokojnego dnia

A dla wszystkich milego dnia! :)
Wiesz co ja to chyba myśle ze mnie lutinus podrażnia bo jak go biorę i za pare h wypływa zabarwiony krwią a potem jest czysto i w nocy tez tak było a teraz czysto nie wiem maja zbadać ale czy te badanie to takie dobre w wcześniej ciąży aby na samolocie badali ??? A pozatym to tak mi niedobrze ze ojjj i tak spać chce ;)

Wiesz co ja to chyba myśle ze mnie lutinus podrażnia bo jak go biorę i za pare h wypływa zabarwiony krwią a potem jest czysto i w nocy tez tak było a teraz czysto nie wiem maja zbadać ale czy te badanie to takie dobre w wcześniej ciąży aby na samolocie badali ??? A pozatym to tak mi niedobrze ze ojjj i tak spać chce ;)

To wyoczywaj teraz duzo dla swojego bąbelka :) pisalas do lekarza z kliniki w sprawie tych badan?

reklama
Do góry