Never give up
Fanka BB :)
Gosia A u Was był powodów do IVF czynnik męski? Dobrze pamiętam???Niestety to jest przykre widzisz ja mam te same zdanie o Bialostocko Olsztynskiej Artemidzie mimo ze mialam u nich 3 pelne procedury to zaluje ze po 1 sie z niej nie zmylam ale czlowiek robi sie madrzejszy dopiero po szkodzie. Tez wszystkie wyniki robilam sama jedyne szczegolowe badania byly dla emka i byl to kariotyp i mutacja azf nic poza tym [emoji20] [emoji20] Przez 3 procedury nazbieralam pokazny segregator a4 wypchany po brzegi naszymi wynikami i za kazdym razem slyszalam ze nic nie trzeba ze po co wydaje kase na badania. Jak pojechalam do Invicty lekarz zlapal sie za glowe jak uslyszal ze wszystkie wyniki zrobilam sama na wlasne zlecenie bez jakichkolwiek propozycji ze strony lekarza.
Ale jedno co mnie cieszy do tej pory ze odgryzlam sie lekarzowi na tekst po co pani wydaje kase na badania moeiac ze na to nie jest mi szkoda pueniedzy ale na pewno nie doloze sie na kolejna wycieczke i nowy samochod dla niego podchodzacw ciemno na jego widzimisie ze trzeba probowac hehe i ta radosc jak widzialam jak mu w piety idzie zmienil sie o 360 st i zaczol mowic co jest potrzebne przy danym zlym wyniku i co mozna zrobic [emoji12] [emoji12]
I wy nie mieliście dużo zarodków z tych 3 procedur w Białym?
U nas zobaczymy co życie zweryfikuje... wierzę że będzie dobrze Nie chce się nakręcac nie potrzebnie....