reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_20180803_131559.jpg
    IMG_20180803_131559.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 192
  • IMG_20180803_131725.jpg
    IMG_20180803_131725.jpg
    149,7 KB · Wyświetleń: 185
kochana ja z pod Warszawy więc nawet tego nie dostałam, smuteczek niestety :( ledwośmy naodkładali kasę, a teraz żyjemy bidnie, skromnie, ale żadne pieniądze tego szczęścia nie dadzą, co noszenie maluszka pod serduszkiem...

Mamy malutkie mieszkanko ale zawsze możecie się wprowadzic ;)))
A poważnie - to w czym jesteś gorsza ze 30 km dalej nie mas mas dofinansowania a a czym obie jesteśmy gorsze ze nie mamy dofinansowania pełnego jak kobietki 3 lata temu? Władza robi co chce....

Ja pitole dziewuchy ja zapomniałeam że coś na rzeczy jest że w ciąży być może jestem bo po usg dopiero pewność będzie i zzarlam sushi dzisiaj bo pojechałam do biura w Warszawie normalnie pracuje w domu i żeśmy zaszaleli . Teraz mi nie dobrze :errr:nic mi nie będzie co? :shocked2:nie było tego dużo bo jak akurat brałam któreś z koleji i zobaczyłam że surowa ryba to mnie oswiecilo

reklama
Ja pitole dziewuchy ja zapomniałeam że coś na rzeczy jest że w ciąży być może jestem bo po usg dopiero pewność będzie i zzarlam sushi dzisiaj bo pojechałam do biura w Warszawie normalnie pracuje w domu i żeśmy zaszaleli . Teraz mi nie dobrze :errr:nic mi nie będzie co? :shocked2:nie było tego dużo bo jak akurat brałam któreś z koleji i zobaczyłam że surowa ryba to mnie oswiecilo
w ciąży nie je sie sushi :/

Do góry