reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 - dzieki - fakt masz rację, ponad dwa tygonie żreć omlet hymmm będę miszczuniem omletow na 101 sposobów. Muszę tylko przepisy zapamiętać. Ooo super, ze kawusie można - ja spijam tylko jedną rano.
[emoji12] [emoji12] miszczu ty tam sie nimi nie pozygaj
Oprocz jajek zrodlem bialka sa nasiona chia ja pilam codziennie zalane ciepla woda z cytryna. A i miecho mieszaj mieszaj bo same jaja moga ci podniesc cholesterol
I jedz codziennie jedno avokado i orzechy na ladne jajka

reklama
A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Jak tak można przetrzymywac ciężarna w poczekalni przy upalach 35stopniowych????
@zylwia całym ❤❤❤❤❤ z Wami :*

I wcale nie prawda ze pecherzyk widać tylko powyżej 1000 jak jest beta i jest na to dowód mój pecherzyk który idealnie wyglada ;)
Paulinka bardzo sie ciesze I tez mialam po cichu nadzieje, ze jest wszystko ok. MOze faktycznie ta wolniejsza beta dla tego, ze byly jeszcze pozostalosci bety po drugim kropku, ktory sie ewakuowal. A czy lekarz odniosl sie jakos do tego przy jakiej becie widac pecherzyk? Trzymaj sie kochana I teraz mozesz spokojnie odpoczywac.

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
@edloteh w takim razie czekaj z jak największym spokojem na dzień sądu bety :)

@gosia321 - dzieki - fakt masz rację, ponad dwa tygonie żreć omlet hymmm będę miszczuniem omletow na 101 sposobów. Muszę tylko przepisy zapamiętać. Ooo super, ze kawusie można - ja spijam tylko jedną rano.

Ja lubiłam jajka rozbełtane z białym serem, smażone jak omlet, do tego owoce, orzechy i miodzio:) Mogłam jeść codziennie:)

reklama
Do góry