reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 - dzieki - fakt masz rację, ponad dwa tygonie żreć omlet hymmm będę miszczuniem omletow na 101 sposobów. Muszę tylko przepisy zapamiętać. Ooo super, ze kawusie można - ja spijam tylko jedną rano.
[emoji12] [emoji12] miszczu ty tam sie nimi nie pozygaj
Oprocz jajek zrodlem bialka sa nasiona chia ja pilam codziennie zalane ciepla woda z cytryna. A i miecho mieszaj mieszaj bo same jaja moga ci podniesc cholesterol
I jedz codziennie jedno avokado i orzechy na ladne jajka

reklama
A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Jak tak można przetrzymywac ciężarna w poczekalni przy upalach 35stopniowych????
@zylwia całym ❤❤❤❤❤ z Wami :*

I wcale nie prawda ze pecherzyk widać tylko powyżej 1000 jak jest beta i jest na to dowód mój pecherzyk który idealnie wyglada ;)
Paulinka bardzo sie ciesze I tez mialam po cichu nadzieje, ze jest wszystko ok. MOze faktycznie ta wolniejsza beta dla tego, ze byly jeszcze pozostalosci bety po drugim kropku, ktory sie ewakuowal. A czy lekarz odniosl sie jakos do tego przy jakiej becie widac pecherzyk? Trzymaj sie kochana I teraz mozesz spokojnie odpoczywac.

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
@edloteh w takim razie czekaj z jak największym spokojem na dzień sądu bety :)

@gosia321 - dzieki - fakt masz rację, ponad dwa tygonie żreć omlet hymmm będę miszczuniem omletow na 101 sposobów. Muszę tylko przepisy zapamiętać. Ooo super, ze kawusie można - ja spijam tylko jedną rano.

Ja lubiłam jajka rozbełtane z białym serem, smażone jak omlet, do tego owoce, orzechy i miodzio:) Mogłam jeść codziennie:)

reklama
Do góry