reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
*****!!!
Słońce spinaj poślady i szykuj się na kolejną stymulację. Zmieniaj protokół. Może ten cały dryling jajników poprawiłby jakość komórek?
Tulę:-( :(
Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.

Wlasnie mam ten nieszczesny 2+1 wiec nigdzie nie pojde. Ale na 90 % zostaje u Gajewskiej.
@redferrari :*
Kochana wierze ze zmiana lekarza na bardziej przystepnego i rozmownego a takze powrot do dlugiego protokolu dadza przy kolejnej probie piekne jajka. Nie zawsze jest tak ze najbardziej chwalony lekarz w klinice bedzie dla nas tym najlepszym wyborem.

Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.

No ale wtedy miałaś ładne komórki. Może chociaż parę nakłuć, żeby trochę pomogło a nie zaszkodziło. Jak dr G-K Ci spasiła to idź do niej, ale może skonsultuj jeszcze z A-P lub M. Masz darmowe wizyty to korzystaj.

Wlasnie mam ten nieszczesny 2+1 wiec nigdzie nie pojde. Ale na 90 % zostaje u Gajewskiej.
@redferrari :*
Gajewska jest super bardzo rozsądna lekarka. To jeszcze masz dwa podejścia na pewno się uda. Tylko to czekanie jest najgorsze:( a może bys ja spytala o ten lek do stymulacji elongva 150 ja go w macierzyństwie miałam. Może lepiej bys na niego poszla

Babiszonki, dzieki za wsparcie. Zlego diabli nie biora to i mi nic nie bedzie. Najbardziej teraz przezywam, ze do roboty bede musiala wrocic :p bede zyc.
@dżoasia - jakby to nie zabrzmiało " kocham" Cię kobito za ten Twój optymizm !!!!! Quwa normalnie " kocham" , a co do roboty - ja tym razem tak ułożyłam grafik, aby mieć tylko wolne na podglady jajków , na pobranie jajków , transfer i tylko 1 dzień po. Powiedziałam sobie, ze nie będę siedział po transferze w domu i myślała jak żyć do bety. Quwa jaka ja egoistka Ty tu strach przed pracą, a ja blondii o robocie - przepraszać

reklama
Asia a może szukaj innej pracy? Ja też mam poczucie że się już w swojej wypaliłam więc będę chciała zmienić... Szkoda się meczyc a Ty pracowita dziewczyna to Cię docenia wszedzie

Do góry