Tak biorę na cito powinien być do 10 już idę pobrać ale się boje Boże daj mi mocy aby to dobrze rosło błagamto czekamy, a bierzesz na cito? Kiedy będzie wynik?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja tam mam z gory zawsze ustalony sztuczny, bo na naturalny moglabym czekac i czekac - do usranej smierciKurcze, tak czytam, ze Wy ustalacie ze swoimi lekarzami na jakim cyklu podchodzicie, a mi moj po prostu oznajmil kiedy mam przyjechac na kolejna wizyte, co robic w kolejnych krokach i ustalil date transferu [emoji23] nie bylo dyskusji co ja wole [emoji16]
Biedroneczka83
Czyli ze spada obstawiasz tak ostatnia była 154,20 ja myśle ze jest ponad 200
Ja pierdole ale wtopa......
Kochana mojaaaa pamiętaj ze przyjmuje dużo leków pamiętaj ze nie czytałam trochę.... pamiętaj że wstaję rano przed kalendarzykiem naszym. ))
Popoerdzielilo mi się, że to pierwsza beta.
Kajam się i jak tylko wyjdę biorę pokutę na siebie i wszystkim Sąsiadom robie na strychu prasowanie - cały weekend......
Obstawiam 500!!!!!!!
500!!!!!!!!!!!!
500!!!!!!!!!
Niedobra biedronka - dzisiaj jestem chińska biedronka złą... [emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84]
Załączniki
Mocne kciuki za to!Tak biorę na cito powinien być do 10 już idę pobrać ale się boje Boże daj mi mocy aby to dobrze rosło błagam
adansonia
@PaulinkaP Bardzo mocno 3mam kciuki niech ten cud trwa !Mocne kciuki za to!
adansonia
Oddychaj spokojnie to tylko formalność która potwierdzi Twojego ginekologa. BEDZIE DOBRZE :*Czekam na pobranie jeszcze 4 osoby i ja ***** jak się boje ;( ale czuje się bardzo dobrze nie plamie nie krwawię nic brzuch pobolewa czasem,tylko trochę mocniej boli prawy jajnik co jakiś czas a tak to jest bardzo dobrze wierze ,ze jednak rośnie bo jak nie to ja nie wiem co ja zrobię
Maryanka
Ja już po pobraniu dwóch próbek krwi jeszcze czekam na jeden pomiar po 9:15 i do domciu. Wypiłam tą glukozę cytrynową i powiem tak zła w smaku nie była heh co prawda jest mi trochę niedobrze, ale jak radziłaś wzięłam kanapkę i wodę także po trzecim pobraniu nim wyjdę z labu zjem sobie i jadę do domciu . Po wypiciu tej glukozy mały dość, że czkawkę dostał to jeszcze zaczął szaleć w brzuchu także dziękuję za rady jakoś przeżyłamDasz radę, będzie dobrze :-) Ja miałam po godzinie i po dwóch pobierana. Daj znać jak było i czy smakowało heh
reklama
adansonia
Miłego dnia Asiula :*Powodzenia dziewczyny!!
Milego dnia wszystkim u mnie dzis w koncu przyjny chlodek.
Jak ty sie czujesz? Są juz jakieś wieści z ciechocinka?
Podziel się: