reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze, tak czytam, ze Wy ustalacie ze swoimi lekarzami na jakim cyklu podchodzicie, a mi moj po prostu oznajmil kiedy mam przyjechac na kolejna wizyte, co robic w kolejnych krokach i ustalil date transferu [emoji23] nie bylo dyskusji co ja wole [emoji16]
Ja tam mam z gory zawsze ustalony sztuczny, bo na naturalny moglabym czekac i czekac - do usranej smierci:p

Czyli ze spada obstawiasz tak ostatnia była 154,20 ja myśle ze jest ponad 200;)

Ja pierdole ale wtopa......
Kochana mojaaaa pamiętaj ze przyjmuje dużo leków pamiętaj ze nie czytałam trochę.... pamiętaj że wstaję rano przed kalendarzykiem naszym. ;)))
Popoerdzielilo mi się, że to pierwsza beta.
Kajam się i jak tylko wyjdę biorę pokutę na siebie i wszystkim Sąsiadom robie na strychu prasowanie - cały weekend......
IMG_6604.JPG

Obstawiam 500!!!!!!!
500!!!!!!!!!!!!
500!!!!!!!!!

Niedobra biedronka - dzisiaj jestem chińska biedronka złą... [emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84]

Załączniki

• IMG_6604.JPG
    IMG_6604.JPG
    75,2 KB · Wyświetleń: 348
Czekam na pobranie jeszcze 4 osoby i ja ***** jak się boje ;( ale czuje się bardzo dobrze nie plamie nie krwawię nic brzuch pobolewa czasem,tylko trochę mocniej boli prawy jajnik co jakiś czas a tak to jest bardzo dobrze ;) wierze ,ze jednak rośnie bo jak nie to ja nie wiem co ja zrobię
Oddychaj spokojnie to tylko formalność która potwierdzi Twojego ginekologa. BEDZIE DOBRZE :*

Dasz radę, będzie dobrze :-) Ja miałam po godzinie i po dwóch pobierana. Daj znać jak było i czy smakowało heh
Ja już po pobraniu dwóch próbek krwi jeszcze czekam na jeden pomiar po 9:15 i do domciu. Wypiłam tą glukozę cytrynową i powiem tak zła w smaku nie była heh co prawda jest mi trochę niedobrze, ale jak radziłaś wzięłam kanapkę i wodę także po trzecim pobraniu nim wyjdę z labu zjem sobie i jadę do domciu . Po wypiciu tej glukozy mały dość, że czkawkę dostał to jeszcze zaczął szaleć w brzuchu :D także dziękuję za rady jakoś przeżyłam:p:D

reklama
Do góry