reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

tylko ten dziad co wychodzi u mnie jest wrażliwy tylko na penicyline albo amoxycyline więc tu zostaje tylko antbiotyk grubszego kalibru :/
Ja tez mialam same takie antybiotyki, w sumie mielismy bo maz zawsze tez dostawał. Jemu jak potem.cos w posiewie wyszlo to.dostal lek bezpieczny na armie

reklama
Dzis do labu sie nie da dodzwonic wiec info jutro. Eh. Tyle trzeba czekac :(Huh..poklula mnie mowisz? :) coz. Oby mi tylko transferu nie robila.

A masz miec na swiezo transfer kurcia? Mi tez mowili, ze w niedziel lab nie udziela informacji. Kciuki za dobre wiadomosci :) dopytaj kto robi transfery w tym tygodniu, ja grafik znam ale dopiero od czwartku a poczatkiem tyg nie wiem kto robi.

D

Dobrze ze masz tam.smietane ktorej nie jem bo by bylo ciężko z Toba:no2: beza to moje ukochane ciasto i m tez. Chyba jutro zrobie z malinami i masa kawowa
Ale śmietany mało to na serku mascarpone uwielbiam tez ze Szpinakiem babkę

Załączniki

• E40CD67F-9170-46D7-8BB8-9927A2C116EB.jpeg
    E40CD67F-9170-46D7-8BB8-9927A2C116EB.jpeg
    115,5 KB · Wyświetleń: 95
Wogole ile 3eba te dowcipne brać? Cała ciążę czy to do któregoś miesiąca?
mi lekarz kazał zbadać poziom i ponieważ miałam 107 znów pomimo, że zeszłam już wcześniej z podjęzykowej to kazał powoli odstawiać do końca 12 tygodnia chyba, że się pojawią plamienia to zwiększać będziemy

A masz miec na swiezo transfer kurcia? Mi tez mowili, ze w niedziel lab nie udziela informacji. Kciuki za dobre wiadomosci :) dopytaj kto robi transfery w tym tygodniu, ja grafik znam ale dopiero od czwartku a poczatkiem tyg nie wiem kto robi.
No w planach byl na swiezo. Raczej nie mam hiperki z tymi pozal sie boze dwoma jajkami :p.

reklama
Dokladnie! Ja sie wlasnie boje, ze ostatnio urazalam sobie nim wejscie do szyjki macicy a to chyba nic dobrego, jescze jakies skurcze moge wywolac. Apliaktor pojdzie do smieci :)
Mialam luteine i tez bez aplikator.sam lekarz mówił mi że lepiej palcem bo można się podrapac a od tego prosta droga do infekcji

Do góry