reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwa ;) dopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść ;) i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć ;) trzymajcie kciuki kochane ;) za 10 dni mam robić test ;)

Trzymam bardzo bardO kciuki za bliźniaczki!!! ;)
Spokoju i pogody ducha!
Nie nakręcaj się przy jakiś dziwnych objawach ;)))

Dziewczynki , czy któraś tak miała że brała antyki czyli po 21 tabletce nie było przerwy na miesiączke tylko od razu kolejne opakowanie. Chodzi mi jak to wygląda przy transferze. Bo to przecież wstrzymanie miesiaczki. @gosia321 - Gosieńko Ty chyba tak miałaś ?
Tak mialam tak ale przy skonczeniu antykow a rozpoczeciu gonapeptylu okres normalnie wystapil takze cykl sie skonczy przed stymulacja i transferem ;)

Nie wiem czy pisałaś do mnie czy do biedronki :) jakoś się gubię w tym forum ja wczoraj byłam na podglądanie i są jakieś jajeczka mówi finalnie będzie dużo ale są jeszcze małe jutro mam znowu podglądanie to zobaczymy to jest moja pierwsza stymulacja

Życzę Ci kratki jajek z oszołoma ;))) 6x4 ;)))

Dzisiaj ostatni dzień 14 na lekach immunopresyjnych a ja sie czuje jakby mnie czołg przejechał....
Nogi mnie bolą głowa też i wogole samopoczucie kiepskie

Najważniejsze że wytrwałaś-teraz już tylko z górki;-)Mnie czeka to w sierpniu I już obgryzam paznokcie....

Masakra pusto zwiększyli dawkę gonalu i zobacZymy za pierwszym razem nie było tak
Nie wiem o co chodzi
Masakra! Co lekarze mówią? Z takim AMH to normalnie niemożliwe. Oni na pewno na jajniki patrzą? Może po migdałkach tym usg jeżdżą?

Dobre [emoji16] będziesz w nich bosko wyglądać [emoji16] i nie będzie widać spuchniętej stopy jak w japonkach. Ha ! [emoji3]
Dokładnie!

Ale jakie badania?!! Co to babsko opowiada?!! Przecież oni nie mają prawa do badań na zarodkach!!!!!!!!!! W Polsce nie wolno. Co za babsko! jestem oburzona!!!!
A polipa to się sprawdza w 2-3 dc a nie jak endo rośnie. Niech się goni! Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze.
No właśnie nie zrozumiałam jej do końca. W sensie zrozumiałam,że na tych zarodkach,a teraz tak myślę,że pewnie przekręcam. Ale mówiła coś w stylu,że będzie można sprawdzić co z nimi nie tak. Ale jeśli tego nie można robić,to może miała na myśli sprawdzenie mnie,a ja źle zrozumiałam. Ale ogólnie taka zdołowana wyszłam,bo ona jakby od razu zakładała,że teraz nie wyjdzie i potem będziemy szukać przyczyny. Pewnie te leki swoje robią i wyolbrzymiam trochę,ale smutno mi.

reklama
Do góry