reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Biedroneczka mała ta dawka.
Ja myśle ze lekarz wie co robi.
Maryanka
Bierzesz Estrofem ? Jeśli tak to stąd przebarwienia na buzi, za każdym razem w aptece Pani mnie informowała, że przy stosowaniu Estrofemu mam stosować filtry UV i nie wychodzić na mocne słońce, bo skutkuje to plamami na skórze.W sumie to myślę że masz rację ja lubię swoje kosmetyki ale tak gdzieś wyczytałam to też sobie zapodalam a co mi szkodzi zauważyłam że mi wychodzą jakieś przebarwienia na buzi a nigdy nie miałam z tym problemów dlatego nie chce przegrać z kolorowymi
Mieciu85
Kochane jak wy sie wogole czujecie po transferach? Macie jakies bole podbrzusza,piersi albo klucia w jajnikach? Czy zadne dolegliwosci Wam nie dokuczaja?
Niusia, mnie bolaly lekko piersi I bylo mi troche zimno, ale moze to po lekach. a przy naturalnej ciazy byl am pewna, ze zaczyna sie miesiaczka, straszne bole krzyza, ale wiem, ze czesto dziewczyny nic nie czuja.
Agniecha1508
Wysiedzisz wiecej @Biedroneczka83 spokojnie ja zaczynalam od 125 , potem 175 , a na koniec dowalili dawkę 225 spokojnie , spokojnie.Ja myśle ze lekarz wie co robi.
Agniecha1508
Oki , poczekam co wujcio mi odpisze , jak coś to będę nadawać alfabetem morsa, walac w muszle klozetowa.Jak cos to encortonu juz mi sie nazbieralo, ale wujo finalnie jednak zabronil ltkac wiec wiesz rozumiesz dajesz adres i wysylam golebia. Heparyny tez cos tam dyszy to jakbys byla pod sciana to dawaj znac.
gosia321
No co ty a gdzie wczesniej podchodzilas to zrobili to nieprawnie bo wiek 35 lat upowaznia do zaplodnienia wszystkich pobranych komorek i jesli chcesz podania 2 zarodkowDokładnie , wiele zależy od lekarzy. Ja mialam powyzej 35 lat i to sporo , i ani nie zapłodniono wszystkich i nie podano 2.
Mieciu85
Mam nadzieje. Nie straszcie mnie też :-)
Mnie w Circhocinku 2 trzydniowe podali. Teraz biore jedna blastke, ale im to jest obojetne. Chyba jak ktos jest bardzo drobny i szczuply lub ma Jakies choroby to wtedy jest przeciwskazane 2 bo Ciaza blizbiacza moglaby byc za duzymbobciazeniem. Ja biore 1 bo boje sie , ze mimo Lekow od cudotworcy moj organizm znowu odrzuci zarodki i chce sobie dac wiecej szans bo jak teraz wezme 1 to mi jeszcze 3 zostana. Plus z drugiej strony medalu Gdyby mi sie jakims cudem trafily blizniaki to nie wiem czy bym sobie poradzila Majac juz 1 dziecko. do tego przedszke w UK 50-60 funtow dizennie za 1 dziecko wiec przy blizniakach zostalabym desperate housewife [emoji87][emoji6]
reklama
gosia321
Napewno zrezygnowac ze wzmozonej aktywnosci fizycznej. Wiec jakies cwiczenia silowe czy intensywny aerobik odpadaja.Żadna z Was nie jest mi wstanie odpowiedzieć? Czegoś doradzić
Jesc orzechy awokado nasiona chia i pic czerwony napoj bogow
Przed punkcja i transferem urzywac bezzapachowych kosmetykow do higieny intymnej. Nie popadajmy w paranoje ze zel pod prysznic tez musi byc bezzapachowy. Przed punkcja jesli masz hybrydy to przynajmniej po 1 paznokciu dobrze by bylo zeby zdjac.
Podziel się: