reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane jak wy sie wogole czujecie po transferach? Macie jakies bole podbrzusza,piersi albo klucia w jajnikach? Czy zadne dolegliwosci Wam nie dokuczaja?

W sumie to myślę że masz rację ja lubię swoje kosmetyki ale tak gdzieś wyczytałam to też sobie zapodalam a co mi szkodzi :) zauważyłam że mi wychodzą jakieś przebarwienia na buzi a nigdy nie miałam z tym problemów dlatego nie chce przegrać z kolorowymi
Bierzesz Estrofem ? Jeśli tak to stąd przebarwienia na buzi, za każdym razem w aptece Pani mnie informowała, że przy stosowaniu Estrofemu mam stosować filtry UV i nie wychodzić na mocne słońce, bo skutkuje to plamami na skórze.

Kochane jak wy sie wogole czujecie po transferach? Macie jakies bole podbrzusza,piersi albo klucia w jajnikach? Czy zadne dolegliwosci Wam nie dokuczaja?

Niusia, mnie bolaly lekko piersi I bylo mi troche zimno, ale moze to po lekach. a przy naturalnej ciazy byl am pewna, ze zaczyna sie miesiaczka, straszne bole krzyza, ale wiem, ze czesto dziewczyny nic nie czuja.

Jak cos to encortonu juz mi sie nazbieralo, ale wujo finalnie jednak zabronil ltkac wiec wiesz rozumiesz;) dajesz adres i wysylam golebia. Heparyny tez cos tam dyszy to jakbys byla pod sciana to dawaj znac.
Oki , poczekam co wujcio mi odpisze , jak coś to będę nadawać alfabetem morsa, walac w muszle klozetowa. :)

Mam nadzieje. Nie straszcie mnie też :-)

Mnie w Circhocinku 2 trzydniowe podali. Teraz biore jedna blastke, ale im to jest obojetne. Chyba jak ktos jest bardzo drobny i szczuply lub ma Jakies choroby to wtedy jest przeciwskazane 2 bo Ciaza blizbiacza moglaby byc za duzymbobciazeniem. Ja biore 1 bo boje sie , ze mimo Lekow od cudotworcy moj organizm znowu odrzuci zarodki i chce sobie dac wiecej szans bo jak teraz wezme 1 to mi jeszcze 3 zostana. Plus z drugiej strony medalu Gdyby mi sie jakims cudem trafily blizniaki to nie wiem czy bym sobie poradzila Majac juz 1 dziecko. do tego przedszke w UK 50-60 funtow dizennie za 1 dziecko wiec przy blizniakach zostalabym desperate housewife [emoji87][emoji6]

reklama
Żadna z Was nie jest mi wstanie odpowiedzieć? Czegoś doradzić
Napewno zrezygnowac ze wzmozonej aktywnosci fizycznej. Wiec jakies cwiczenia silowe czy intensywny aerobik odpadaja.
Jesc orzechy awokado nasiona chia i pic czerwony napoj bogow ;)
Przed punkcja i transferem urzywac bezzapachowych kosmetykow do higieny intymnej. Nie popadajmy w paranoje ze zel pod prysznic tez musi byc bezzapachowy. Przed punkcja jesli masz hybrydy to przynajmniej po 1 paznokciu dobrze by bylo zeby zdjac.

Do góry