reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia zainspirowałas mnie i też dzisiaj zadzwoniłam żeby się zaszczepić I udało sie dostać termin na 13 sierpnia. Pani mówiła że dobrze że zadzwoniłam bo od jutra zaczynają remont.

A Ty będziesz doszczepiana z męża teraz czy dawcy?
Ja będę mieć pullowane - od dawcy. Na tego 7go mnie wcisnęła jakoś tak nadprogramowo. Podejrzewam, że jakby to było od męża, to pewnie dopiero 13go albo później by było.

reklama
Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110] Udanego wypoczynku kochana [emoji3] jakie plany urlopowe?
Żadne. Miała być stymulacja i wizyty w klinice, ale od śluzu ślimaka nawet @ się teraz ślimaczy, więc zostałam "na lodzie", nie mam możliwości nic zaplanować, bo nie wiem co, jak i kiedy. Pewnie większość czasu będę siedzieć u mamy i kisić ogóry :p

Żadne. Miała być stymulacja i wizyty w klinice, ale od śluzu ślimaka nawet @ się teraz ślimaczy, więc zostałam "na lodzie", nie mam możliwości nic zaplanować, bo nie wiem co, jak i kiedy. Pewnie większość czasu będę siedzieć u mamy i kisić ogóry :p
Taki wypoczynek tez jest dobry [emoji4] zbieraj sily kochana i najedz sie do syta. Bo potem jak Cie dopadna ciazowe mdlosci, to kurde ciezko bedzie z tym jedzeniem [emoji6]
Ja np dzisiaj mam jeszcze jakas nienormalna biegunke wiec w ogole jest wesolo [emoji50]

Zakisisz trochę dla mnie? [emoji12] ale jaja sobie z Ciebie robi ten śluz ze ślimaka. :/

Taki wypoczynek tez jest dobry [emoji4] zbieraj sily kochana i najedz sie do syta. Bo potem jak Cie dopadna ciazowe mdlosci, to kurde ciezko bedzie z tym jedzeniem [emoji6]
Czekam na to z utęsknieniem, bo na razie to tylko jem i jem, a nawet liżę (lody lody :D). A chętnie powisiałabym już nad porcelanowym uchem. Ehhh....

reklama
Czekam na to z utęsknieniem, bo na razie to tylko jem i jem, a nawet liżę (lody lody :D). A chętnie powisiałabym już nad porcelanowym uchem. Ehhh....
Zaznasz ciazowego zyganka, zobaczysz [emoji4]
Mnie jutro ciagnie kolezanka na lody, ale sie obawiam, ze nie dosc, ze mnie zemdli to jeszcze bardziej przeczysci. Wiec nie wiem czy nie odpuszcze. Essu nie poznaje siebie... ja odmawiajaca loda [emoji50]

Do góry