reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Elala, mega gratulacje!!! Super, że będą bliźniaki:-D

KrolowaFal, Allegra i inne babeczki, wróciłam od dr K, wszystko idzie zgodnie z planem. Jest 10 pęcherzyków. Następna wizyta w środę i w sobotę. Punkcja przesunięta na poniedziałek 29.10. Ale jest szansa, że może być w sobotę. Także Roxii Ty będziesz pierwsza miała punkcję.

Hola, kciuki zaciśnięte za jutro i za środę. Nic się nie martw, wszystko będzie dobrze.
No i taniec indiański tez mogę odtańczyć, chociaż KroloaFal jest w nim specjalistka. Ma nawet odpowiedni strój do tego:-D

reklama
Lawendowy to super że się dobrze stymuluje. Jeszcze trochę a będziemy kciuki za transfer trzymać. A ile planujesz zarodków transferować? 1? 2? 3?

Jak ktoś potrzebuje tańca indiańskiego to służę póki moge się ruszać. W każdej intencji mogę odtańczyć.

elala nooo super! podwójne gratulacje!!!!!:-) bardzo się ciesze, ze wszystko ok, niech teraz maluszki zdrowo rosną:tak:
lawendowy_sen ja jeszcze nie wiem na 100% czy punkcja w piatek,tez moga mi przełożyc na poniedziałek, ale nie sądzę. Dzisiaj miałam usg, powiedzieli mi ze wszystko jest ok i mam dalej barc taką samą dawkę leków, następne podglądanko w środe. A mwóili Ci jaką wielkośc mają już pęcherzyki?? bo u mnie na dzień dzisiejszy mają od 7 do 12:-)

Onlyone też o tym słyszałam. Tylko Ciekawe jaki będzie limit wiekowy. Też rozmawialiśmy nawet o tym w pracy, choć nikt nie wie o tym, że ja przystępowałam do IV. Bardzo byłoby suuper, tymbardziej, że taki rodzic wolałby dziecku co kupić, niż taaakie pieniądze na zabieg, który albo się uda albo nie.

Elala podwojne gratulacje :-):-) Bardzo sie ciesze - kurcze same blizniaki hihii....

Trzymam kciukasy za reszte testujacych i podgladajacych...

Hola jutro myslami bede z toba, bedzie dobrze a pozniej w srode odtancze co tam trzeba:)

Roxii, Lawendowy sen ciesze sie ze wszystko ladnie rosnie - czekamy na srode na kolejne wiadomosci...

Gotadora czekamyyy

reklama
Do góry