reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...
Przy zarodku 5dniowym rano 5dnia po transferze mialam plamienie implantacyjne było różowe.

reklama
Surrykatka czyli to pozamaciczna?
Podejrzenie. Wczoraj było usg i opisana "możliwość poszerzonego jajowodu" - usg zrpbione na szybko, no i tam mnie 2 dni temu bolało. Beta wczoraj 1200 wg dr "słabo spada", tylko nie wziął pod uwagę teho, że do niedzieli jeszcze rosła i to dwukrotnie, wiec skąd on może wiedzieć, e jakim tempie spada. Grzecznie poprosiłam, zeby dzis nie dawali jeszcze metotreksatu tylko zaczekali do jutrzejszej bety. Dzis zaczęło mi się krwawienie miesiączkowe - bo odstawiłam wczoraj progesteron, oczywiscie sama, bo nikt nic nie powiedział. Mam nadzieję, ze beta spadnie i obędzie się bez tego ...
Generalnie jak człowiek jest "z ulicy" i nie ma tu swojego lekarza to nikt się nie pochyli. Wszystko muszę sama wiedzieć...

reklama
Do góry