gosia321
Fanka BB :)
Hehe no mnie tez to zadziwiaPewnie masz racje [emoji5] beta rosnie i apetyt dopisuje [emoji1] to nieprawdopodobne jakie mam smaki [emoji13] [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no mnie tez to zadziwiaPewnie masz racje [emoji5] beta rosnie i apetyt dopisuje [emoji1] to nieprawdopodobne jakie mam smaki [emoji13] [emoji13]
To musiałaś się nieźle opić, że tak rozrzedzone były siuśki, że nic nie wyszło. [emoji6]Nie pytaj... Ale to nie było poranne sikanie
A ja dla odmiany nie bardzo a zawsze wciągam wszystko jak leci.Pewnie masz racje [emoji5] beta rosnie i apetyt dopisuje [emoji1] to nieprawdopodobne jakie mam smaki [emoji13] [emoji13]
Tak Kochana, sa dwie krechy [emoji5] [emoji5] [emoji5]Dziewczyny sie wytrzymalam do jutrzejszej bety zrobilam sikańca.Powiedzcie ze widzicie to co ja!!?chyba zejdę na zawałZobacz załącznik 871267
kochana to Cię dopisze napisz co i jak i Cię dodam ❤Nie moge sie dopisac
Apropos pazurkow, jak dzis zobaczylam jaki piekny kolor ma na swoich @adansonia az mi sie zachcialo skoczyc na hybrydy [emoji4]No to pewnie masz tak jak ja ze mam plamienia po zadrapaniu od heparyny. Ja nie stosuje aplikatorow no ale pazurki mam a ze w ciazy takie ladne rosna to juz dosc dlugie sa.
Beta rosnie to najwazniejsze [emoji173][emoji173]
Tu nie ma się czego domyślać. Dwie krechy jak nic. Ostatnio mamy faktycznie szaleństwo. [emoji7]Dziewczyny sie wytrzymalam do jutrzejszej bety zrobilam sikańca.Powiedzcie ze widzicie to co ja!!?chyba zejdę na zawał lecę o 7 rano na betę!!Zobacz załącznik 871267
Suuuuperrrrrr terazza przyrostDziewczyny dzwonilam do gina... Mialyscie racje!!! To ta sama jednostka... Nie moge w to uwierzyc... Ja chyba snie...
Dziekuje wam za wsparcie jestescie niesamowite!