reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyn.
Jestem nowa na waszym forum. Tak jak wy mam problem z bezplodnoscia a mianowicie bezplodnoscia idiopatyczna.
Chcialam zapytac sie czy jest tu na forum ktos z Wloch? Chcialabym sie dowiedziec jak to tu wyglada, czas oczekiwania i cokolwiek co mogloby mi pomoc...
Dodam ze mamy juz dziecko z ivf ale procedura nie byla wykonywana we Wloszech.
Pozdrawiam was wszystkie :)

@Justin87 nic dodać nic ująć...taka kruche to ja miałam 10 dpt a nie 5 :szok: wariat jesteś ze tak wcześnie....trzymam aby było tak dalej :yes:
@gosia321 gratuluję Twojego cudu... ciea się teraz każda chwila nawet ta spędzona przy wc :p
pochwalę się dziewczyny ze zaczynamy 17 tydzien i wczoraj się dowiedziałam że będę miała synka ❤❤ Jajka jak żołędzie:p:D

@Justin87 nic dodać nic ująć...taka kruche to ja miałam 10 dpt a nie 5 :szok: wariat jesteś ze tak wcześnie....trzymam aby było tak dalej :yes:
@gosia321 gratuluję Twojego cudu... ciea się teraz każda chwila nawet ta spędzona przy wc [emoji14]
pochwalę się dziewczyny ze zaczynamy 17 tydzien i wczoraj się dowiedziałam że będę miała synka [emoji173][emoji173] Jajka jak żołędzie:p:D
Gratulacje Marg. :-*
A co do mojego testu, to ja mam chyba taki organizm, że chociaż bety moze być niewiele, to od razu w moczu wychodzi. ;)

@gosia321 gratuluję Twojego cudu... ciea się teraz każda chwila nawet ta spędzona przy wc :p
pochwalę się dziewczyny ze zaczynamy 17 tydzien i wczoraj się dowiedziałam że będę miała synka ❤❤ Jajka jak żołędzie:p:D
Gratuluje kochana ;)

reklama
Do góry