reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
:(:(:(Tak mi jest smutno zamiast się cieszyc bo przyjaciółka urodziła to ja płacze ! Placze z żalu ,ze komuś tak latwo przychodzi ,a ja walczę 2 lata i dalej jestem w wielkiej kropce :( czemu zycie takie jest niesprawiedliwe?
Mam to samo doskonale Cie rozumiem czasem brakuje mi już sił ale trzeba walczyć!Trzeba!
Noe poddawaj się w koncu i Tobie sie uda!

Srocżko źle przeczytałam. Prżepraszam, to z gorąca, zrozumiałam ze to 37 dzien cyklu...
Aż sprawdzałam czy dobrze pamietam ze ty na crio czekasz a piszesz o kims innym

Jak dopiero mialas transfer to się nie denerwuj, po prolutexie na pewno zaraz podskoczy. A w mojej pierwszej klinice mój były doktor by nawet tego prolutexu by nie dał bo on uważa ze jaj jest 10 to jest ok...
z czym ja się nie zgadzam, bardzo dobrze ze prolutex dostałaś

Powtórz za jakieś 3 dni może ten poziom

No i kciuki wielkie!!!
Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?

reklama
Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?
Nie, nie za wysoki, dobrze ze urósł. Nic nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem. Ja mam rano przed podaniem progesteronu 28, po podaniu na pewno skacze wyzej. On nie jest jakis strasznie wysoki.

A przede wszystkim nie robi sie zadnego odstawiania ani zmbiejszania progesteronu na tym etapie, tak mysle do 8 tc no chyba ze lekarz zdecyduje inaczej. Skontaktuj sie z lekarzem i sputaj ale mysle ze jest dobrze jak jest i nie zmieniaj dawek

Do góry