reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
:(:(:(Tak mi jest smutno zamiast się cieszyc bo przyjaciółka urodziła to ja płacze ! Placze z żalu ,ze komuś tak latwo przychodzi ,a ja walczę 2 lata i dalej jestem w wielkiej kropce :( czemu zycie takie jest niesprawiedliwe?
Mam to samo doskonale Cie rozumiem czasem brakuje mi już sił ale trzeba walczyć!Trzeba!
Noe poddawaj się w koncu i Tobie sie uda!

Srocżko źle przeczytałam. Prżepraszam, to z gorąca, zrozumiałam ze to 37 dzien cyklu...
Aż sprawdzałam czy dobrze pamietam ze ty na crio czekasz a piszesz o kims innym

Jak dopiero mialas transfer to się nie denerwuj, po prolutexie na pewno zaraz podskoczy. A w mojej pierwszej klinice mój były doktor by nawet tego prolutexu by nie dał bo on uważa ze jaj jest 10 to jest ok...
z czym ja się nie zgadzam, bardzo dobrze ze prolutex dostałaś

Powtórz za jakieś 3 dni może ten poziom

No i kciuki wielkie!!!
Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?

reklama
Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?
Nie, nie za wysoki, dobrze ze urósł. Nic nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem. Ja mam rano przed podaniem progesteronu 28, po podaniu na pewno skacze wyzej. On nie jest jakis strasznie wysoki.

A przede wszystkim nie robi sie zadnego odstawiania ani zmbiejszania progesteronu na tym etapie, tak mysle do 8 tc no chyba ze lekarz zdecyduje inaczej. Skontaktuj sie z lekarzem i sputaj ale mysle ze jest dobrze jak jest i nie zmieniaj dawek

Do góry