reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szczęście w niedziele wracałam z działki 40 stopni celcjusza upał jak dziabli no i idzie rodzinka synuś lat 10, tatuś w krótkich spodenkach, mamusia z miną zaciętą a w wózku...no właśnie a w wózku leży bidne niemowle które tak płacze że aż jest sine. Ludzie się patrza a oni nic. Idą i udają, że nie słyszą. Szczęście gwarantuje ci że żadne dziecko z tego forum nie będzie tak traktowane, jak przyjdzie twoja kolej i będziesz mamą przytulisz, utulisz. I taką nam życie niestety daje naukę, moją córkę karmiłam 3 lata piersią ( wskazania lekarski) i nie widziałam w tym niedogodności, jest zrównoeażona nigdy nie leżała na podłodze w markecie ale zawsze reagowałam tłumaczyłam, przytulałam. Twoje dziecko też będzie takie kochane, bo lęk przed bezdzietnością paraliżuje ale też dużo uczy. Jest in vitro będzie dobrze.
Wiem ze będzie to najszczęśliwszy dzień w moim życiu ale chyba zycie uczy mnie cierpliwości bo ja jej nie mam , a invitro to czas

reklama
Miłego dzionka. Kurczę czekam na wyniki AMH będą wieczorem, zrobione ponowne równo po roku. Czy my na każde wyniki musimy czekać z niepokojem np. FSH, MCV nawet głupia morfologia czemu nie można żyć normalne. @Murawa - kochanieńka Ty nie czytaj w necie - bo zaraz sobie coś wyczytasz i znów stres murowanym - lekarz prawdę Ci powie.

Szczęście w niedziele wracałam z działki 40 stopni celcjusza upał jak dziabli no i idzie rodzinka synuś lat 10, tatuś w krótkich spodenkach, mamusia z miną zaciętą a w wózku...no właśnie a w wózku leży bidne niemowle które tak płacze że aż jest sine. Ludzie się patrza a oni nic. Idą i udają, że nie słyszą. Szczęście gwarantuje ci że żadne dziecko z tego forum nie będzie tak traktowane, jak przyjdzie twoja kolej i będziesz mamą przytulisz, utulisz. I taką nam życie niestety daje naukę, moją córkę karmiłam 3 lata piersią ( wskazania lekarski) i nie widziałam w tym niedogodności, jest zrównoeażona nigdy nie leżała na podłodze w markecie ale zawsze reagowałam tłumaczyłam, przytulałam. Twoje dziecko też będzie takie kochane, bo lęk przed bezdzietnością paraliżuje ale też dużo uczy. Jest in vitro będzie dobrze.
Jak to mawia mój maz - za łatwo przyszło i sie nie docenia - ehhhh

Miłego dzionka. Kurczę czekam na wyniki AMH będą wieczorem, zrobione ponowne równo po roku. Czy my na każde wyniki musimy czekać z niepokojem np. FSH, MCV nawet głupia morfologia czemu nie można żyć normalne. @Murawa - kochanieńka Ty nie czytaj w necie - bo zaraz sobie coś wyczytasz i znów stres murowanym - lekarz prawdę Ci powie.

Tak wiem Aga,ale trochę doszkolić się można-już się nie stresuję-z jednej strony żle ,że kiepskie niektóre wyniki ale! z drugiej przynajmniej wiadomo skąd niepowodzenia i co można poprawić:)
no to czekamy na te Toje AMH :tak:a Ja pomalutku szykuję się na jutrzejszy wyjazd-co tam to tylko 10 godz.! Zakopane! Kraków! uwaga nadjeżdżam :p:p:p

@jasani Kochana nic w nocy się nie wydarzyło ? :D Niunia dalej w brzuszku? :)
@chlopkers Kochana ✊✊ zeby na wizycie było wszystko dobrze i żebyś mogła przytulać swoje maluchy :* ❤
@walczaca o szczescie I Ty chyba dziś idziesz na wizytę ? Daj nam znać jak Twoje księżniczki ❤✊

My też właśnie w drodze na wizytę ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :)
Ja jeszcze z brzuchem. W piątek idę na ktg i jak nic sie nie wydarzy po drodze to najpóżniej w przyszłą środę będą wywoływać.

Doczytałam wreszcie te zalegle strony @gosia321 tez po awanturę pokuje koty ze złością mówiąc " chocie ksieciunia , nie zostaniecie z panem bo jak mnie nie będzie to padnie z głodu i jeszcze was zeżre " U Nas tez od 2 dni ciche dni, pozarlismy sie o " trzeba żyć normalnie" mówię do meza ostatnio żeby jajek nie przegrzewal ten mi teks " nie fisiuj trzeba żyć normalnie" ech no to mu mówię , by żyć normalnie trzeba normalnie dzieci potrafić zrobić. Nie miałam na myśli ze z nim coś nie tak itd ( bo z obojgiem ok) a ten się obraził ale jak mu na kanapie poscieliłam to i tak do sypialni wrócił. Faceci też to przeżywają ale trochę inaczej - ja to jak mi ciężko to awanturę z niczwgo robie - aaaaaa. Kurczę ale mam dziś lenia - wolny dzień zamiast go porządnie spożytkować , to ja od rana po domu się w szlafroku słaniam - brudna :p

Ostatnia edycja:
Tak wiem Aga,ale trochę doszkolić się można-już się nie stresuję-z jednej strony żle ,że kiepskie niektóre wyniki ale! z drugiej przynajmniej wiadomo skąd niepowodzenia i co można poprawić:)
no to czekamy na te Toje AMH :tak:a Ja pomalutku szykuję się na jutrzejszy wyjazd-co tam to tylko 10 godz.! Zakopane! Kraków! uwaga nadjeżdżam :p:p:p
My w poniedziałek robimy nalot na tamte tereny, a z pomorza w góry tak jak napisałaś kawał drogi

Ostatnia edycja:

Potwierdzam, nie czytaj w necie. Ja sobie wyszukalam takie rzeczy ze az strach. A dr. P. powiedzial ze wyniki nie sa zle i tam gdzie sa strzałki w gore czy w dol to nawet lepiej niz norma. Na resztę rzeczy dostalam leki, ktore teraz biore. Poczekaj na spokojnie na konsultacje

Fakt - czytaj , czytaj przecież Wy tu jesteście skarbnicą wiedzy - toć od lekarzy się tyle nie dowiem:tak:

reklama
Potwierdzam, nie czytaj w necie. Ja sobie wyszukalam takie rzeczy ze az strach. A dr. P. powiedzial ze wyniki nie sa zle i tam gdzie sa strzałki w gore czy w dol to nawet lepiej niz norma. Na resztę rzeczy dostalam leki, ktore teraz biore. Poczekaj na spokojnie na konsultacje
Ja sobie kiedyś coś tam wyczytałam i szłam do lekarza z nastawieniem na najgorsze :szok: , a to taka błahoska była:growl: ale ile nerwów z własnej głupoty to moje :p

Do góry