Ano, bo sama nie wierzylam...do momentu az to obejrzalam xD Juz nizej upasc nie mozna, chyba nie da rady w przyszlosci wymyslec cos bardziej obrzydliwego.O fuj, fuj, fuj. Czemu o tym napisałaś? Czemu ja to obejrzałam? Teraz mi niedobrze. Ale żenada. Fuuujjjjjjjj!!!
reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Jeżeli wszytko pójdzie dobrze i wycisza mi się jajniki i najważniejsze zarodki przetrwają, co się okaże w poniedziałek to i ja będę miała transfer w połowie lipcaI ja z wami będę miała transfer w połowie lipca jeszcze zostało mi z 8 tab anty i potem jeszcze jedno połowa z nich i potem transfer
Ano, bo sama nie wierzylam...do momentu az to obejrzalam xD Juz nizej upasc nie mozna, chyba nie da rady w przyszlosci wymyslec cos bardziej obrzydliwego.
Obawiam się, że ich nie doceniasz
Niezapominajka2018
To warszawski program refundowania 3 podejść. To jest program, który był ogolnodostepny przy poprzedniej wladzy. Teraz ten program jest pociągniety i refundowany przez niektóre miasta we własnym zakresie. Warunek jest jeden musicie oboje rozliczać podatki w tym przypadku w Warszawie (mieszkac i zgłosić do urzędu skarbowego), ale nie trzeba być zameldowanym.Mogę wiedzieć do jakiego programu refundowanego?
Koniczyna82
Ja nie obejzalam bo każde odtworzenie nabija im pieniążki. A wyobraznie mam bogatą, wiem czego sie spodziewaćAno, bo sama nie wierzylam...do momentu az to obejrzalam xD Juz nizej upasc nie mozna, chyba nie da rady w przyszlosci wymyslec cos bardziej obrzydliwego.
Cassiah
Dziewczyny czy ktoras z Was miala robiona punkcje przy znieczuleniu tylko miejscowym? Bo slyszalam ze u mnie w szpitalu robia anestezje tylko gdy jest wiecej niz 10 jaj do wyciagniecia... Kurde strasznie sie boje, czy to w ogole mozliwe zeby zniesc to na zywca??
tamiza
Miały dziewczyny na morfinieDziewczyny czy ktoras z Was miala robiona punkcje przy znieczuleniu tylko miejscowym? Bo slyszalam ze u mnie w szpitalu robia anestezje tylko gdy jest wiecej niz 10 jaj do wyciagniecia... Kurde strasznie sie boje, czy to w ogole mozliwe zeby zniesc to na zywca??
Ostatnio ten temat się przewijał .
Z tego co dziewczyny pisały to za granicą to częsta praktyka
chlopkers
Pewnie ze sa bardzo fajne [emoji16] zeby nie powiedziec ze najlepsze na swiecie [emoji6]A ja z 15 lutego i wg mnie są bardzo fajne. [emoji201][emoji201][emoji201]
Justin87
Hihihi. No już przestań, bo się zarumienię.Pewnie ze sa bardzo fajne [emoji16] zeby nie powiedziec ze najlepsze na swiecie [emoji6]
reklama
chlopkers
Udanej zabawy [emoji1] [emoji1] i smacznego weselnego zarelka! [emoji16] my wlasnie wrocilismy z budowy, wczoraj popoludniu lali nam strop oraz schody i od tej pory ciagle (z krotka przerwa na sen) polewalismy beton, zeby nie popekal na tym goracu. Dlatego Was tak z doskoku nadrabiam [emoji4]Miłego weekendu wszystkim :-) :-) :-) Samych dobrych wieści dziś, bo my bardzo lubimy dobre wieści :-)
U mnie dziś wesele mojej siostry ciotecznej,więc będzie się działo!!! No i oczywiście dostałam jakże zaszczytną funkcję rodzinnego kierowcy :-) Ale spoko, przynajmniej się mogę poobżerać weselnymi specjałami i nikt nie będzie smęcić,że przytyję :-) :-) :-) Bo przecież i tak wiadomo,że przytyję !!! Ha :-)
Dziewczyny, powiem Wam, ze teraz jak jest juz strop, to dopiero widac jakie bedziemy miec piekne widoczki [emoji16]
Podziel się: