Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedźSame niezaplodnione komorki mozna zutylizowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźSame niezaplodnione komorki mozna zutylizowac
O właśnie,nie pomyślałam,że bierzesz doustnie.Właśnie ja na wzrost endo brałam go tylko dopochwowo (lekarz tak mi zalecił,mówił,ze tak lepiej sie wchłania i działa tam gdzie powinien :-) I mimo słabego endo,przy dawce 4 dziennie efekt był super
Trzymaj się cieplutkoWzieli mnie na oddzial jak uslyszeli ze mam za soba 3 poronienia.
Zle sie czuje. Plamienie jest. Panikuje, bo juz 2 razy w tym 5-6 tyg ronilam.
Przynajmniej do pracy nie pojde, bo 6-7h w aucie tez strasznie meczy mnie.
Dziekuje wszystkim za slowa otuchy.
Zobaczysz będzie wszystko pozytywnie, ja słyszę że to bardzo częsty przypadek przy wczesnej ciąży, buźka śpij dobrze i nie denerwuj się proszę bo to nie dobrze robi na maluszka.Trzymaj się cieplutko
To masz bardzo wysoki progesteron na ten etap. Nie dokładała bym chyba, przyswaja ci się swietnie.ng/ml
Jak weźmiesz o 7 przy badaniu nic się je stanie.Przed poranna dawka powiadasz to musialabym o 5 zapindalac do labu bo o 6.30 leki i z rana ludkow w labie od groma
Tyle ze jeśli jest naprawdę wcześnie to nie dość ze można nic nie zobaczyc jeszcze zwłaszcza przy krwawieniu to cytując gina któremu bardzo ufam „lepiej tam nie gmerać”. I duże prawdopodobienstwo ze nic się nie zobaczy i zdenerwuje jeszcze bardziej. Nie mówiąc o tym co się nie raz na izbach dzieje... Kiedyś z bólem naprawdę duzym na ginekologicznej czekałam od bladego świtu do 12 na przyjęcie, myślałam ze się zaraz położę na podłodze z tego bólu.Nie do konca sie zgadzam z Tobą. Takie wizyty na izbie przyjęć nas przede wszystkim uspokoja. Ja za kazdym razem dzwonilam do mojego gin z kliniki i kazal jechac na izbe bo to.mnie uspokoi. Nigdy lekow mi nie dodawali jak sie dowiedzieli ile biore. Ale dzieki badaniu moga stwierdzić skad to plamienie/krwawienie i dac jakies zalecenia.
No dobra ktoregos razu pojade o 5To masz bardzo wysoki progesteron na ten etap. Nie dokładała bym chyba, przyswaja ci się swietnie.
Ewentualnie sprawdziła bym go sobie dwa razy czy nie spada jeśli cię to stresuje ale tak jak mówiłam. Z samego rana przed lekami
W invicie mialam napisane ze odczekac do badania 4h po ostatniej dawce progesteronu jesli byla brana rano wiec tak robilam.a nawet odczekiwalam wiecejJak weźmiesz o 7 przy badaniu nic się je stanie.
Z samego rana najprawdopodobniej ciut niższy jest przed lekami.