reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moje ulubione ulubione [emoji2]

Swego czasu po pracy (bo serio zbierałam na invitro) lepilam pierogi na zamówienie. Ale że mi nie szło odkładanie to kupowałam kosmetyki i buty [emoji23]
Moje tez❤ ostatnio mi zostalo ciasta, farsz miesny sie skończył to wyciagnelam borówki takie lesne z zamrazarki ale jednak to nie moje smaki. Dajesz do farszu marchewke i pietruszke? Bo ja zawsze a ostatnio to Magda Gessler skrytykowala w kuchennych rewolucjach. Dla mnie samo mieso bez tego nie jest za fajne

reklama
Moje tez[emoji173] ostatnio mi zostalo ciasta, farsz miesny sie skończył to wyciagnelam borówki takie lesne z zamrazarki ale jednak to nie moje smaki. Dajesz do farszu marchewke i pietruszke? Bo ja zawsze a ostatnio to Magda Gessler skrytykowala w kuchennych rewolucjach. Dla mnie samo mieso bez tego nie jest za fajne
Niestety nie, klasyka. Mięso z łopatki, albo karkówki cebula zesmazona rosół. Doprawiam i gotowe.

Ale zrobię takie jak piszesz. Mielisz wszystko razem? Muszę spróbować. Na codzien pracuje w restauracji i dużo kombinuje, to może być ciekawe.

A jadlyscie pomidorowa z kasza gryczana? OOOOooo kocham [emoji173]

Do którego dpt bralyscie medrol ?
Ja mam wizytę 41 dpt i mam nadzieje ze wtedy powie żebym odstawiła :/ wyglądam jak zul po melanżu miesięcznym
Myślisz, że to po medrolu? Jak Ci odstawi a coś jeszcze zostanie, to chętnie odkupię. :)
Co Ci konkretnie jest? Mówiłaś, że coś opuchnięta jesteś na buzi. Jakieś gorsze problemy masz w związku z lekami? :/

Ostatnia edycja:
Niestety nie, klasyka. Mięso z łopatki, albo karkówki cebula zesmazona rosół. Doprawiam i gotowe.

Ale zrobię takie jak piszesz. Mielisz wszystko razem? Muszę spróbować. Na codzien pracuje w restauracji i dużo kombinuje, to może być ciekawe.

A jadlyscie pomidorowa z kasza gryczana? OOOOooo kocham [emoji173]
Ooooo no jasne :) i z jeczmienna jest pycha. A pracujesz na kuchni? Po transferze tez? W takich temp to bym spadala jak najdalej od roboty. Tzn zawsze spadam co najmniej do powtorki bety;)
A co do pierogow - jadlyscie kiedys pieczone pierogi z ciasta z dodatkiem drozdzy? Dalabym sie pociac :D

Ooooo no jasne :) i z jeczmienna jest pycha. A pracujesz na kuchni? Po transferze tez? W takich temp to bym spadala jak najdalej od roboty. Tzn zawsze spadam co najmniej do powtorki bety;)
A co do pierogow - jadlyscie kiedys pieczone pierogi z ciasta z dodatkiem drozdzy? Dalabym sie pociac :D
Takie za pyszka. Tak mnie nakręcacie, że będę musiała jutro męża zagonić do lepienia pierogów. :p

reklama
Teraz mam tydzień urlopu, ale ja jestem po tej złej stronie. Zarządzam [emoji6] mało w kuchni, ale ostatnie słowo należy do mnie.

Lepiej napisz jak te pierogi robisz z ciasta z drożdży [emoji15] brzmi poprostu extra. Pieczone pierogi lubią klienci, ale z ciasta drożdżowego? Extra.

Do góry