reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moje ulubione ulubione [emoji2]

Swego czasu po pracy (bo serio zbierałam na invitro) lepilam pierogi na zamówienie. Ale że mi nie szło odkładanie to kupowałam kosmetyki i buty [emoji23]
Moje tez❤ ostatnio mi zostalo ciasta, farsz miesny sie skończył to wyciagnelam borówki takie lesne z zamrazarki ale jednak to nie moje smaki. Dajesz do farszu marchewke i pietruszke? Bo ja zawsze a ostatnio to Magda Gessler skrytykowala w kuchennych rewolucjach. Dla mnie samo mieso bez tego nie jest za fajne
 
reklama
Moje tez[emoji173] ostatnio mi zostalo ciasta, farsz miesny sie skończył to wyciagnelam borówki takie lesne z zamrazarki ale jednak to nie moje smaki. Dajesz do farszu marchewke i pietruszke? Bo ja zawsze a ostatnio to Magda Gessler skrytykowala w kuchennych rewolucjach. Dla mnie samo mieso bez tego nie jest za fajne
Niestety nie, klasyka. Mięso z łopatki, albo karkówki cebula zesmazona rosół. Doprawiam i gotowe.

Ale zrobię takie jak piszesz. Mielisz wszystko razem? Muszę spróbować. Na codzien pracuje w restauracji i dużo kombinuje, to może być ciekawe.

A jadlyscie pomidorowa z kasza gryczana? OOOOooo kocham [emoji173]
 
Do którego dpt bralyscie medrol ?
Ja mam wizytę 41 dpt i mam nadzieje ze wtedy powie żebym odstawiła :/ wyglądam jak zul po melanżu miesięcznym
Myślisz, że to po medrolu? Jak Ci odstawi a coś jeszcze zostanie, to chętnie odkupię. :)
Co Ci konkretnie jest? Mówiłaś, że coś opuchnięta jesteś na buzi. Jakieś gorsze problemy masz w związku z lekami? :/
 
Ostatnia edycja:
Niestety nie, klasyka. Mięso z łopatki, albo karkówki cebula zesmazona rosół. Doprawiam i gotowe.

Ale zrobię takie jak piszesz. Mielisz wszystko razem? Muszę spróbować. Na codzien pracuje w restauracji i dużo kombinuje, to może być ciekawe.

A jadlyscie pomidorowa z kasza gryczana? OOOOooo kocham [emoji173]
Ooooo no jasne :) i z jeczmienna jest pycha. A pracujesz na kuchni? Po transferze tez? W takich temp to bym spadala jak najdalej od roboty. Tzn zawsze spadam co najmniej do powtorki bety;)
A co do pierogow - jadlyscie kiedys pieczone pierogi z ciasta z dodatkiem drozdzy? Dalabym sie pociac :D
 
Ooooo no jasne :) i z jeczmienna jest pycha. A pracujesz na kuchni? Po transferze tez? W takich temp to bym spadala jak najdalej od roboty. Tzn zawsze spadam co najmniej do powtorki bety;)
A co do pierogow - jadlyscie kiedys pieczone pierogi z ciasta z dodatkiem drozdzy? Dalabym sie pociac :D
Takie za pyszka. Tak mnie nakręcacie, że będę musiała jutro męża zagonić do lepienia pierogów. :p
 
reklama
Ooooo no jasne :) i z jeczmienna jest pycha. A pracujesz na kuchni? Po transferze tez? W takich temp to bym spadala jak najdalej od roboty. Tzn zawsze spadam co najmniej do powtorki bety;)
A co do pierogow - jadlyscie kiedys pieczone pierogi z ciasta z dodatkiem drozdzy? Dalabym sie pociac :D
Teraz mam tydzień urlopu, ale ja jestem po tej złej stronie. Zarządzam [emoji6] mało w kuchni, ale ostatnie słowo należy do mnie.

Lepiej napisz jak te pierogi robisz z ciasta z drożdży [emoji15] brzmi poprostu extra. Pieczone pierogi lubią klienci, ale z ciasta drożdżowego? Extra.
 
Do góry