reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Królowa Fal
biggrin.gif

widać kreseczki! gratulacje!

reklama
pewnie,ze widać dziewczyny ja miałąm taki w sobote i go wyżóciłam bo myślałam ze jeszcze nie widać! a co do luteiny to ja po 1werce brałam 3x8 i 4x3podjęzyk po drugiej 3x4i 4x3 pod jezyk a teraz po trzeciej mam tylko 3x2dowcipnie i 3x2 dopochwowo:szok:

Ostatnia edycja:
Kamilka253 - na zwolnieniu byłam od dnia transferu do pozytywnego wyniku (czyli 11 dni). Od dziś wróciłam do pracy.Raczej nic mnie nie boli ale bałam się cały czas czy oby na pewno dobrze jest, że siedzę, a nie leżę na przykład. Strach będzie towarzyszył zapewne do końca.

Gertruth - witaj na forum, tu na pewno znajdziesz wsparcie i otuchę tak jak ja ją znalazłam:)

KrolowaFal - II krechy są w 100%, a mężowi zafunduj okulary;)

Tosia30 - myślę, że ja miałam objawy hiperki. Od transferu bolal mnie cały czas brzuch, a najgorzej przy "siusianiu":), czasem mialam wrecz jakby jakieś skurcze. Trwało to do około 7dpt, później zaczęły mnie boleć piersi i brzuch jak na @ (choć ja nigdy nie odczuwałam żadnego bólu przed @) wtedy zaczęła się tlić we mnie nadzieja, że się udało:) no i się udało:)P.S. Piłam ok 2 litrów wody dziennie i to chyba pomogło.

Kaska31 - gratulacje:)

lawendowy_sen
- ja biorę Lutinus 3x1 (po 100mg) i w pudełeczku był aplikator, powiem Wam,że to świetna sprawa. szkoda, że do zwykłej luteiny nic takiego nie ma:(

A teraz mam pytanie do dziewczyn już zaciążonych: czy po pozytywnym wyniku pobolewał Was brzuch ? Bo mnie czasem pobolewa zazwyczaj np. wieczorem jak ide spac albo w dzień tak np. z 5 min. Ja to pobolewanie uważam za dobry znak wręcz martwię się,że może za mało mam tych pobolewań(gdyż wtedy macica się powieksza). A co z bolącymi piersiami ? mnie bolały bardzo ale teraz raczej przestały są jedynie trochę powiększone i boję się,żeby to nie był zły znak. Kolejna betkę robię w piatek.

gotadora - a dziekuje mniewam sie dobrze chociaz apatyt przestal dopisywac - nic mi sie jesc nie chce. Ale emek wmysza wlasnie pilnowal abyw wpalaszowala choc kawalek rybki.
Po za tym naturalnie boje sie bo nie moge uwiezyc ze moglo sie udac. Tyle testow zrobionych przez lata staran i wkoncu pokazaly sie 2 krechy. Oj cos czuje ze dopiero to wielki stres sie zacznie.
Wiem ze uznacie mnie za szalenca ale w ciagu 24 godzin zrobilam 3 testy i nie moge sie napatrzec na moje 2 kreseczki.

Retiolandia, 8 szt na raz? To chyba jakiś koszmar! Jeszcze 4 szt jestem w stanie sobie jakoś wyobrazić, ale 8 to już nie. To ja już wolę tę "przepyszną" luteinę pod język.

NONO 8 sztuk naraz trzy razy dziennie plus 4 sztuki pod język 3 razy dziennie, żyć nie umierać, mam tylko nadzieję, że jest warto.
KolorowaFal - super gratulacje po raz wtóry świetnie widać, aż łezka mi się zakręciła czy kiedykolwiek ja coś takiego zobaczę.
Dobranoc dziewczyny, ja jutro mam drugą wekę bardzo się boję.

reklama
Do góry