gosia321
Fanka BB :)
Mowilam zebys dzwonila sama w niedziele hmm w Artemidzie to raczej bylby cud gdyby zadzwoniliczekam na tel.. wstałam o 7 i nic.. włosy wyrywam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowilam zebys dzwonila sama w niedziele hmm w Artemidzie to raczej bylby cud gdyby zadzwoniliczekam na tel.. wstałam o 7 i nic.. włosy wyrywam.
O, cześć!czekam na tel.. wstałam o 7 i nic.. włosy wyrywam.
Kiedy betujesz?? Tez mialam po pierwszym podejsciu tylko jeden zarodek i niestety sie nie udalo ale za to w drugiej procedurze juz tak i teraz jestem w 30tc, Tobie zycze zeby ten podany okazal sie tym szczęśliwym a jesli nie to trzeba walczyć dalej bo predzej czy później się uda :-) glowa do gory :-)Dziewczynki odkad sie dowiedzialam, ze zarodek nie przezyl jestem zalamana. Ciagle placze i odechcialo mi sie zyc. Bede musiala zaczynac wszystko od nowa gdzie znowu moze sie okazac, ze zaden nie przezyje . Gdyby ten jeden przezyl to miala bym ogromne poczucie bezpieczenstwa. Wszystkiego dobrego zycze Wam wszystkim!
W piatek mam zrobic bete, ale mam wszystkie okresowe objawy wiec wiem, ze nic z tego nie bedzie.Kiedy betujesz?? Tez mialam po pierwszym podejsciu tylko jeden zarodek i niestety sie nie udalo ale za to w drugiej procedurze juz tak i teraz jestem w 30tc, Tobie zycze zeby ten podany okazal sie tym szczęśliwym a jesli nie to trzeba walczyć dalej bo predzej czy później się uda :-) glowa do gory :-)
Gosia a pijesz jakis domowy sok czy kupujesz? Mozesz ktorys polecic? [emoji4]Ja przy pierwszej stymulacji schudlam 8kg takze bylam w szoku ale to pewnie przez stres zwiazany z cala procedura. Przy kolejnych tez nie tylam spadalo juz troche mniej kg. Ale po kazdym transferze byla wodna opuchlizna i pewnie ta progesteronowo zastojowa w jelitach tez.
Teraz przy poprzednim transferze odkrylam wspanialy sposob na to przy okazji zbijania homocysteiny na wszelki wielki codziennie butelka soku z buraka i nie mialam problemow z progesteronowym zatwardzem
Polecam wszystkim moze na kogos zadziala tak zbawiennie jak na mnie
Teraz tez pije buteleczke dziennie
Akurat okresowe objawy to moga swiadczyc zarowno o ciazy jak jej braku takze wszystko jest jeszcze mozliwe :-) trzeba wierzyć ze sie uda :-)W piatek mam zrobic bete, ale mam wszystkie okresowe objawy wiec wiem, ze nic z tego nie bedzie.
Dziekuje Wam za wsparcie ja juz tylko chce miec sily zeby to przetrwac.
Dziś czy wczoraj Gosia pisała ze biedronkowy Burak jabłko. Zamierzam się wybrać do biedronkiGosia a pijesz jakis domowy sok czy kupujesz? Mozesz ktorys polecic? [emoji4]
Koniczynko zastanow sie nad wyciskarka czy warto wydawac kase, zeby pic tylko sok z burakow. Ostatnie zalecenia WHO mowia ze jednak same soki (bez miqzszu) nie sa rownie wartosciowe jak cale warzywa-owoce. Zreszta moich dwoch gastrologow tez mowilo zeby unikac picia sokow. Glownie chodzi o to ze wyciskanie (nawet wolnoobrotowe) pozbawia blonnika i miąższu. Sama bylam juz na etapie wybierania modelu wyciskarki, ale jednak zostane przy swoich koktajlach warzywno owocowych robionych w koktajlowym blenderze za stowke. A soki z burakow (tylko ze wzgledu na witaminy z gr. B) ogarne biedronkowe, te ktore poleca Gosia [emoji4]Dziś czy wczoraj Gosia pisała ze biedronkowy Burak jabłko. Zamierzam się wybrać do biedronki
Zawroty głowy mam coraz częściej, drugi raz zaczęłam odjeżdżać wczoraj, chudzina ze mnie i ostatnio myśle o tych sokach z buraka. O wyciskarkę do soków... ale te porządne drogie są No i miejsca mam mało. Na razie napadane ta biedronkę
A macie jakieś sprawdzone dobre wyciskarki do soków? Bo od jakiegoś czasu o niej myśle.