reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oh kochane moje. Ja wtym UK to juz niedlugo zamre z niemocy :wściekła/y: Jakie wryfikacje?????? dziewczyny! tu to nawet jak sikaniec pokaze ci 2 grube krech to bety nie robia. Poprostu masz cekac do 11 dnia po transferze i sikanca robic. Jak negatyny wynik to odstawiamy leki i juz a jak pokaze sie jakis cien cienia no to daja wiecej progesteronu.
Nie ma zadnych konsulatcji weryfikCJI.
Podchodzilam do wspomaganego crio (tzn wyciszali mnie przez 3 tyg a potem stymulowali hormonami endometrium przez 2 tyg) i przez cale 5 tyg ani razu nie zbadali mi poziomu hormonow tylo 2 scany zrobili aby sprawdzic grubosc endometruim:wściekła/y:
jak sie uda to bedzie cud nad cudy:-D

reklama
Mamy poska przychodnie nie daleko i z tego co sie orietuje to robia badania bety (Onlyone byla u nich jak zaczynala krwawic). Moze pojde w piatek, bo teraz to chyba za wczesnie no i koszt takiego badania nie maly bo z tego co sie orietuje to licza sobie z £80 (ok 400 zl) :szok: takze jak bede cierpliwa to zaoszczedze na in viro w Polce jezeli teraz sie nie uda.

Kosmos jakiś!! I weź tu człowieku na służbę zdrowia licz. Ja i tak płacę za każdą weryfikacją 60zł ale to nie 400!!

Cycki zaczęły mnie boleć.

Kosmos jakiś!! I weź tu człowieku na służbę zdrowia licz. Ja i tak płacę za każdą weryfikacją 60zł ale to nie 400!!

Cycki zaczęły mnie boleć.

No wlasnie no ale tu w UK te £80 to ma troche inna wartosc. Ale jednak 3 werki kosztowalyby troche za duzo.
Z jednej strony zaplacilabym i mialabym z glowy ale z drugiej poki nie wiem to ciagle moge marzyc ze sie udalo i za male fasolinki rosna sobie w brzuszku.
Krolowa Fal - balace cycki to dobry znak:tak:

elala - nie tylko w UK tak jest. w skandynawii tez tak jest. to u nas jest nadwrazliwosc na wsie badania i leki.... na zachodzie stawia sie bardziej na nature. a ja mysle ze dobre jest cos posredniego: w polsce za duzo sie dmucha i robi badan, ale minimum jakies powinno byc (np. beta przy pozytywnym tescie ciazowym). ja wyprosilam bete bo troche znalam lekarke i na milosierdzie ja wzielam (ze tak dlugo walczylam). i przez to tez wyprosilam usg dodatkowe juz w 7 tygodniu

tutaj jak chcialam bete prywatnie zrobic to kosztowala 1300pln !!

Hej Dziewczyny.
Każdej z osobna życzę tych "dwóch imion" ........

375966_368925346519795_1437631098_n.jpg

reklama
Aduś- jak tam u Ciebie? Czy dzisiaj masz 3 weryfikację,czy coś pomieszałam? Trzymaj się bardzo mocno trzymam kciuki!
Elcia i Królowa Fal- moje ogromne gratulacje, tak wysoka beta zawiewa bliźniętami:)
Niuska i GiZas- moje wyrazy współczucia, nie załamujcie się,trzeba walczyć!

Do góry