Niusia21
Fanka BB :)
I tez macie ten pakiet?No duzo nas jest od nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tez macie ten pakiet?No duzo nas jest od nich
Spytam jeszcze raz o nacinanie ale u mnie w klinice mają różne teorie i przy blastkach rzekomo nie robią.
Wczoraj wieczorem jeden mówił że jajnik powiększony ,że płyn w macicy i że pojawiły się na nim krwiaki ale to nie zagraża i nawet zapytała się czy chcę zostać na obserwacji czy wyjść do domu.
Dzisiaj lekarz stwierdził iż wyniki morfologii są kiepskie (zapytał się czy ktoś ze mną wczoraj rozmawiał,czyli wiedzieli) i że prawdopodobnie będzie przetaczana krewmają to kontrolować,powiedział też że jest płyn w macicy razem z krwią(to też było od wczoraj widoczne) i że trzeba być dobrej myśli ponieważ przy takich stymulacjach niestety czasami do tego dochodzi no ale widać że doktorek jakiś konkretny jest
Mieliśmy bo teraz w ciąży jestemI tez macie ten pakiet?
Kochana dlugo bo od 2013 zaczelismy chodzic do kliniki, pierwsza procedure mielismy w 2014 roku. Leczylan sie w 3 klinikach,mialam 5 pelnych procedurSuper Gratuluje ❤ A dlugo twoj proces trwal i udalo sie za pierwszym razem?
Oh wow to naprwade dlugoKochana dlugo bo od 2013 zaczelismy chodzic do kliniki, pierwsza procedure mielismy w 2014 roku. Leczylan sie w 3 klinikach,mialam 5 pelnych procedur
Hej
Jestem na Solcu (zawieźli mnie tutaj ze względu na to że mają ginekologię i chirurgię)doktor powiedział że niestety tak się dzieje,muszą nadal mnie obserwować i najgorszy jest ten płyn z krwią jakoś tak się dzisiaj załamałam,dodatkowo morfologia źle wychodzi ,wszystko pod górkę,ten szpital też mnie jakoś prderaża ponieważ lekarz dzosiaj dopiero ze mną porozmawiał i zupełnie mówił coś innego niż lekarz w dniu wczorajszym, mam jakieś czarne myśli......