Co za wspanialy widok!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Jest jeden pecherzyj z cialkiem żółtym, 7,3mm
Zobacz załącznik 859275
reklama
KaIno
Fanka BB :)
@kalno a co z ta metoda ostrzykiwania jajnikow osoczem? Bierzesz to wgl pod uwage czy juz tylko kd?
Chce iść na to ostrzykiwanie bo czytałam ze nawet jeśli nie zadziała pobudzająco to może złagodzić objawy tej zasranej menopauzy . Tera jednak nie mam na to chęci ani czasu . Na jesień bedZie trochę luźniej to się za to wezmę . A co tam u Cebie??@kalno a co z ta metoda ostrzykiwania jajnikow osoczem? Bierzesz to wgl pod uwage czy juz tylko kd?
ilmenau
Też o tym myślałam.
Powiem szczerze, że dużo zależy od tego jak się potoczy jutrzejsza rozmowa z dr w klinice. Bo może akurat coś się ruszy i będę miała zwarty plan na kolejny transfer i dostanę jakieś dodatkowe leki. Obawiam się, że skoro to mi się nie podoba, to ona zrezygnuje ze mnie jako pacjentki a od wczoraj i zostanę bez lekarza. [emoji23]
Ja jestem u dr. Lach., dobrze wszystko tlumaczy, odpisuje na maile i smsy, wiec jest z nim dobry kontakt. Problemem jest jego punktualność, no ale mozna to przetrwac. Ja podchodzilam u niego do jednego transferu, byl na estrofemie. Teraz w czwartek jade do dr. P. z Łodzi i dopiero wtedy sie przekonam czy dr. Lach. zaakceptuje zalecenia innego lekarza.
anetka303
Super. Gratuluję !Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Zobacz załącznik 859275
adansonia
moze laparoskopie 3eba zrobic I bedziesz miala z glowyTorbiel przyjajowodowa o takich rozmiarach juz sie raczej nie wchlonie dzieki tabsom
adansonia
My tez w ciechocinku mmay zarodki I niestety dwa w Macierzynstwie mielismy przenosic do Katowic ale lekarz z Macierzynstwa nam powiedzila ze zrobi za darmo z tego co pamietam to koszt transferu 2 zarodkow ok 600 zl ale to bylo jeszcze w tamtym roku jakie ceny sa teraz to nie wiem.Justin jak jestes zdecydowana na Ciechocinek to idz tam na stymulacje i transfery. Jak sie nie uda tam z roznymi cudami to najwyzej wrocisz tu po swoje mrozaki z nd. A jak sie uda to moze pomyslisz nad oddaniem tych do apodcji?
Bior3 tylko primolut nor nospe i diclac czopkiA co bierzesz na wchłonięcie?
Suuuuper❤❤❤❤Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Zobacz załącznik 859275
U
użytkowniczka v
Gość
Piękny widok <3Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Zobacz załącznik 859275
reklama
Blondasek85
Bior3 tylko primolut nor nospe i diclac czopki
Pytam bo ja wciąż mam torbiele Na mnie np. primolut nor jakoś nie działa, też mi się po nim torbiel nie wchłonęła i wtedy musiałam przez miesiąc wziąć antykoncepcję. Za to już kilka razy pomógł mi Orgamentril.
Podziel się: