reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Ja prócz tego co Ty to mama dha premium 2x dziennie

Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhh:( ide przespac ten beznadziejny dzien

Nadzieja nie denerwuj się wszystko będzie w porządku zobaczysz jaka beta będzie za 3 dni i będziesz się cieszyć:):) A w ogóle co to za lekarz, że zamiast pocieszyć to od razu pacjentkę dołuje :wściekła/y:

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

MAJ to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-05-14 Netiaskitchen usg serduszkowe :)
2018-05-14 Agonia777 wizyta u hematologa
2018-05-14 Róża:) beta !! (przyrost)
2018-05-14 Gosia892 beta !! (przyrost)
2018-05-14 NadziejaJest beta !! (przyrost)
2018-05-14 Justin87 beta !! (przyrost)
2018-05-14 Koniczyna82 beta !! (przyrost)
2018-05-14 lama70 beta !!
2018-05-14 redferrari punkcja !!
2018-05-14 Gotart wizyta pęcherzykowa :)

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Takich dni na forum jest malo... dziewczyny ✊✊✊✊✊ za piękne bety!!! Te co mogą jeszcze będą spijac za Was szampany wieczorem ♥️♥️

@chlopkers A u Ciebie kiedy start? Czy już zaczęłaś? :-) ;)o_O
Czesc Kochana [emoji4]
Apropos tematu to ja nie naleze do tych szczesliwcow co moi znajomi [emoji6] nie zaskoczylam nigdy samoistnie, niezaleznie czy cykl mocno imprezowo-rozpustny czy abstynencko-dietetyczny [emoji6]
A tak powqznie, w przyszlym tyg wizyta przed crio i zobaczymy co lekarz powie [emoji4] ale obawiam sie ze moze byc ciezko z podejsciem w czerwcu bo musze powtorzyc wszystkie badania, wlacznie z wirusami, zakaznymi, wsz hormonami, wymazami itd. Nie wiem czy sie wyrobie. Dam znac jak bedzie blizej.
W ogole to powiedzcie prosze, na jakiej podstawie lekarz decyduje czy do crio podchodzi sie na cyklu naturalnym czy na sztucznym?

reklama
Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhh:( ide przespac ten beznadziejny dzien
Jak dla mnie jest OK... Kochana nie stresuj się na razie :*
Odpoczywaj, bo czekają Cie teraz dwa dni dlugiej niepewności :*
emoji173.png
emoji173.png

Do góry