reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam to samo. Musialam na jakis czas opuscic forum,bo bardzo sie tym stresowalam i koszmary w nocy mialam. Zagladam tu co jakis czas, zeby sprawdzic co tam u „starej gwardii” ;)
Stara gwardia jak była tak jest na razie @hope322
Jak się wykruszają to w większości nowe osoby, którym udaje się za pierwszym razem...
Teraz czekamy aż @Koniczyna82 nam się wykruszy z dwoma maluchami :) :p

Dzisiejsza beta 351,4 :happy: Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!:shocked2: Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...:o
Już się nie strachaj tylko dbaj grzecznie o maluszka dobrym samopoczuciem :):)

Stara gwardia jak była tak jest na razie @hope322
Jak się wykruszają to w większości nowe osoby, którym udaje się za pierwszym razem...
Teraz czekamy aż @Koniczyna82 nam się wykruszy z dwoma maluchami :) :p
No wiem niestety, ze dalej dziewczynki dzielnie walcza ale wierze, ze za chwile beda wszystskie w ciazy ❤️❤️
No wlasnie czekam z niecierpliwoscia na wynik bety @Koniczyna82 ✊✊❤️❤️

Dzisiejsza beta 351,4 :happy: Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!:shocked2: Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...:o
Super:) ktory to dzien po transferze? I poprzednia beta byla jaka? Bo chyba bardzo ladnie przyroslo:)

Niestety nie, mam 0,62. Powtórzę co prawda amh ale na cuda nie liczę.
Blondadek najlepsze amh wychodzi w diagnostyce, napewno nie w novum, synevo też zaniża. Jak ci wychodzi takie na granicy zrób w dwóch cyklach w różnych laboratoriach. Pic na wodę z tymi wartościami, w każdym labie inny wynik a nuż trafisz powyżej 0,7 a na lekach można zaoszczędzić. Dziewczynki zażywają jeszcze d3 ona też fałszuje wyniki. Buziaczki i kombinuj.

Zrobiłam sobie dziś morfologię CRP i OB, i kurczę wzorowo. Więc co to za zapalenie pęcherza bez bakterii i podniesionych leukocytów? Skąd krwiomocz? Bożenkooo ja to zawsze mam zagadki medyczne jak u House'a

reklama
No i pięknie. To się nazywa złoty strzał. :) będzie dobrze, musisz w to wierzyć, wszystko idzie dobrze. [emoji11]

Do góry