Dzisiejsza beta 351,4 Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie! Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
reklama
Blondasek85
Fanka BB :)
Blondasek a jakie masz amh, łapiesz się na refundację?
Niestety nie, mam 0,62. Powtórzę co prawda amh ale na cuda nie liczę.
Never give up
Stara gwardia jak była tak jest na razie @hope322Ja mam to samo. Musialam na jakis czas opuscic forum,bo bardzo sie tym stresowalam i koszmary w nocy mialam. Zagladam tu co jakis czas, zeby sprawdzic co tam u „starej gwardii”
Jak się wykruszają to w większości nowe osoby, którym udaje się za pierwszym razem...
Teraz czekamy aż @Koniczyna82 nam się wykruszy z dwoma maluchami
Never give up
Już się nie strachaj tylko dbaj grzecznie o maluszka dobrym samopoczuciemDzisiejsza beta 351,4 Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie! Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
hope322
No wiem niestety, ze dalej dziewczynki dzielnie walcza ale wierze, ze za chwile beda wszystskie w ciazyStara gwardia jak była tak jest na razie @hope322
Jak się wykruszają to w większości nowe osoby, którym udaje się za pierwszym razem...
Teraz czekamy aż @Koniczyna82 nam się wykruszy z dwoma maluchami
No wlasnie czekam z niecierpliwoscia na wynik bety @Koniczyna82
NadziejaJest
Super ktory to dzien po transferze? I poprzednia beta byla jaka? Bo chyba bardzo ladnie przyrosloDzisiejsza beta 351,4 Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie! Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
Margit2018
Blondadek najlepsze amh wychodzi w diagnostyce, napewno nie w novum, synevo też zaniża. Jak ci wychodzi takie na granicy zrób w dwóch cyklach w różnych laboratoriach. Pic na wodę z tymi wartościami, w każdym labie inny wynik a nuż trafisz powyżej 0,7 a na lekach można zaoszczędzić. Dziewczynki zażywają jeszcze d3 ona też fałszuje wyniki. Buziaczki i kombinuj.Niestety nie, mam 0,62. Powtórzę co prawda amh ale na cuda nie liczę.
Jej!! super! na którą masz?Też jestem na 15.06 do Pasnika zapisana
reklama
Justin87
No i pięknie. To się nazywa złoty strzał. będzie dobrze, musisz w to wierzyć, wszystko idzie dobrze. [emoji11]Dzisiejsza beta 351,4 Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie! Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
Podziel się: