reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Znajdź naprawdę dobrego diagnostę od usg co się w wątrobie specjalizuje. Bo to w sumie najważniejsze a badanie bardzo subiektywne. W Warszawie jest taki jeden magik, Pół polski do niego jeździ jeśli idzie o onkologiczne sprawy i wątrobę, Gołębiewski. W Diagmed na Narbutta. Bardzo polecam.Kochane już Wam zbiorczo odpiszę, tak, czerniak złośliwy,za 2 tygodnie docinanie blizny i usg wątroby, w międzyczasie rtg płuc i badania krwi, jak wszystko wyjdzie dobrze to na tym leczenie się kończy. I dożywotni zakaz opalania się.
Koniczyna82
Na czerniaka chemii raczej nie dają, to by dopiero była masakra
Dzięki odezwę się jak już będę miała wszystkie wyniki.
Dziękuję Ci bardzo
Dzięki
Na pewno wszystko będzie dobrze, tylko tą karencję trzeba odczekać.
Koniczyna82
Trzymamy Justynko trzymamy, mi aż zdrętwiały paluchyJutro idę na betę. Trzymajcie za mnie kciuki, żebym jakoś przełknęła tę gorzką pigułkę, bo oczywiście łudzę się, że będzie wszystko dobrze a beta się rozhula.
Koniczyna82
A gdzies tam jest zakładka „statystyki”Koniczynko, w ktorym miejscu to znalazlas na ich stronce? Bo sie kurcze nie doszperalam do tych statystyk [emoji4]
Poza tym ja z tych upierdliwych... maglowalam dwóch embriologow w invimedzie, dwóch w Novum a nawet criobiologa
Justin87
[emoji11]Trzymamy Justynko trzymamy, mi aż zdrętwiały paluchy
Koniczyna82
Wiesz, teraz to nie mogę sobie przypomnieć czy faktycznie było to w Novumowych statystykach z ich strony czy w jakiejś odpowiedzi eksperta czy artykule ale potwierdzało to co ci wszyscy ludzie z łanów obydwu klinik mowili. Nie, pamietam ze dokładna tabelkę widziałam procentowa z 5,6 i 7 dnia ale nie wiem gdzie. Ja w pierwszej procedurze z całej masy komórek w 5dniu się dowiedziałam ze nie ma żadnej blastki (w 3 dniu było koło 10ladnych) to długo z embriologami gadałam. W końcu do 6 dotrwało mi 5. W drugiej procedurze jak w 5 dobie rano znowu to samo - jedna prawie blastka była to potem gadałam z latem przez 3 dni. W końcu zamrozili 3 w 5dniu, 3 w 6tym i dwie słabizny zostały zamrożone w 7dniu.Koniczynko, w ktorym miejscu to znalazlas na ich stronce? Bo sie kurcze nie doszperalam do tych statystyk [emoji4]
Na pewno te z 6 dnia niewiele słabsze od tych z 5, a w siódmym to już przepaść. Nawet z 8dnia jakieś tam ciąże się trafiły. A jak mi wybierali na pierwszy transfer najlepiej rokujący zarodek to wzięli z 6dnia bo był piękny 4aa
Bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki, zeby nigdzie wiecej juz nic nie wyszlo i leczenie moglo sie zakonczyc na obecnym etapie!! Duzo zdrowka[emoji173] [emoji173]
Dzięki Kochana
Szarykotku powinnaś się cieszyć że udało się dziada tak wcześnie wykryć, moja koleżanka 8 lat temu też miała wycinane znamie we wczesnym stadium czerniaka teraz o tym nie pamięta ( aczkolwiek usunęlła 21 pieprzy) kotku odczekaj i jak mądry okolog powie ze można to zrobisz in vitro nawet na cyklu naturalnym. Trzymaj się cieplutko i nie odchodź od nas z forum, przerwa szybko zleci.
Nie odchodzę Kochana, wrócę na pewno, ale dla mnie to za trudne w tym tkwić, więc po prostu muszę się odciąć. Na pewno to pora na zmianę pracy, od której nie mogłam się uwolnić, bo przeciż zaraz będę w ciąży...
O cholera, a jednak...
Przykro mi, wiem jak to trudne. Ja kiedyś całe 3 lata przez to goowno musiałam się wstrzymywać ale u mnie trochę dalej poszło. Nie wiedziałam jeszcze ze będziemy mieć problem z ciaza. Ale przynajmniej na dzień dobry wracasz do transferu. Oby czas szybko miną. Może po kontrolach za rok uznają doktory ze wszystko dobrze i dadzą zielone światło.
No jestem w lekkim szoku wiesz... ale to fakt że są i dobre strony, przecież jakby mi transfer się udał to bym tego nie usunęła... poszłam bo byłam na zwolnieniu po transferze i miałam akurat czas, co za ironia losu
Znajdź naprawdę dobrego diagnostę od usg co się w wątrobie specjalizuje. Bo to w sumie najważniejsze a badanie bardzo subiektywne. W Warszawie jest taki jeden magik, Pół polski do niego jeździ jeśli idzie o onkologiczne sprawy i wątrobę, Gołębiewski. W Diagmed na Narbutta. Bardzo polecam.
Dzięki Kochana, ten mój doktorek z naszego trójmiejskiego najlepszego szpitala jest, więc narazie mu zaufam, u mnie ryzyko przerzutów jest stosunkowo małe. Ale jak coś jednak wylezie, to wezmę pod uwagę...
reklama
Szczescie1986
Doczekałam się emaila od Pasnika do piątku powinien wszystko wysłać jupii
Podziel się: