Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja bym do środy albo jutra chociaż poczekała pewnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widac lec na bete ❤❤Cześć dziewczyny. Jestem w 8 dniu po transferze i nie wytrzymalam i zrobilam test i naprawdę ja widze delikatna druga kreske, dodaje zdjecie i ocencie wy czy widzicie ją też, jak sądzicie czy to moze oznaczac ze sie udalo????
Tez ja widze zrob dzis beteCześć dziewczyny. Jestem w 8 dniu po transferze i nie wytrzymalam i zrobilam test i naprawdę ja widze delikatna druga kreske, dodaje zdjecie i ocencie wy czy widzicie ją też, jak sądzicie czy to moze oznaczac ze sie udalo????
Jest jak byk [emoji4]Cześć dziewczyny. Jestem w 8 dniu po transferze i nie wytrzymalam i zrobilam test i naprawdę ja widze delikatna druga kreske, dodaje zdjecie i ocencie wy czy widzicie ją też, jak sądzicie czy to moze oznaczac ze sie udalo????
Haha solidny róż [emoji8]Oby sie potwierdzil wzrost bo [emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 854225
Cześć. Mam podobnie...a żołądek to dosłownie tańczy lekarz mówił że ciąża tak wpływa na jelita itp a ponadto leki. Ja codziennie rano piję siemie lniane na czczo. A później jeszcze w ciągu dnia biorę oslonowy , taki typowy dla kobiet w ciąży. A w nocy jak ból jest nie do wytrzamania to przyznam się ze wypije troszeczkę coli, wtedy trochę mi się poodbija i żołądek zaczyna pracować. chociaż wiem że cola to nic zdrowego ale czasami muszęHej dziewczyny pomocy. Mdłości mdłościami, takie uroki ciąży, ale po każdym posiłku a jem mało czuje się fatalnie najpierw mnie mdli a potem zaczyna się ból brzucha i mocne zaparcia. Brzuch się robi jak w 4 miesiącu ciąży.po piciu jest podobnie. Nospa nie pomaga nie wiem co robić, aż boję się cokolwiek jeść