reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oby sie potwierdzil wzrost bety ❤❤
Screenshot_20180507-074029.png

Załączniki

• Screenshot_20180507-074029.png
    Screenshot_20180507-074029.png
    198,7 KB · Wyświetleń: 503
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny pomocy. Mdłości mdłościami, takie uroki ciąży, ale po każdym posiłku a jem mało czuje się fatalnie najpierw mnie mdli a potem zaczyna się ból brzucha i mocne zaparcia. Brzuch się robi jak w 4 miesiącu ciąży.po piciu jest podobnie. Nospa nie pomaga nie wiem co robić, aż boję się cokolwiek jeść
Cześć. Mam podobnie...a żołądek to dosłownie tańczy:confused: lekarz mówił że ciąża tak wpływa na jelita itp a ponadto leki. Ja codziennie rano piję siemie lniane na czczo. A później jeszcze w ciągu dnia biorę oslonowy , taki typowy dla kobiet w ciąży. A w nocy jak ból jest nie do wytrzamania to przyznam się ze wypije troszeczkę coli, wtedy trochę mi się poodbija i żołądek zaczyna pracować. chociaż wiem że cola to nic zdrowego ale czasami muszę :(
Pozatym lekarz mówił aby uważać co się zjadą, że jak warzywa to nie surowe bo dla żołądka jest ciężko ich przetrawic. Pozatym jogurty kazał jeść, których nie lubię ale się zmuszam raz na dzień.
Mnie ten żołądek dobija chwilami, ale wiem ze to minie za jakieś 6 miesięcy u mnie :p wczoraj mój mąż się ze mnie śmiał że jestem nienormalna, bo narzekałam ze nie wymiotuje :D

Do góry