Ok 20 zł z groszami ja placilamDziewczyny może macie gdzies pod ręka cenę esteofemu ? W swoich aktach macie wszystko
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja jeszcze przed drugim transferem z powodu dużych dawek hormonów zaczęłam odczuwać wzrost biustu, też o 2 rozmiary miseczki,z 70F na 70H.Cholernie dużo mój biust teraz waży i czuję się jak krowa mleczna,choć mleka nie ma :-)Ej czy wam też tak piersi rosły ja 8 tydz ciąży i z 70b wskoczylam na 70D. I czuje że będzie więcej na stanik nie wyrobie.
Agnieś191
JaChciałam zapytać czy któraś Was była stymulowana Menopurem?
gosia321
Ja z reguly avocado daje do koktajlu ze szpinakiem bananem gruszkaja lubię mus z avocado kakao gorzkiego i banana lub miodu - taka zdrowa nutella pyszna
Albo blenduje z jajkiem
Never give up
Wiedziałam że są mądrzejsze na forum ode mnie... jak to człowiek uczy się całe życie i głupi umiera...Kochana, nie ma prawa spadac, E2 swiadczy o tym jak dobrze jest zbudowana wysciolka endometrium w jamie macicy ktora z kolei odzywia zarodek i dzieki niej rosnie, moga byc wahania w wielkosci jesli sie robi w roznych labo, ale nie moze spadac z tysiecy w setki. Wierze ze u Gosi byl od poczatku blad odczytu.
Tak ja:/Chciałam zapytać czy któraś Was była stymulowana Menopurem?
U mnie 6t4d i też w kosmos właśnie dzisiaj przyszły mi 2 z AllegroEj czy wam też tak piersi rosły ja 8 tydz ciąży i z 70b wskoczylam na 70D. I czuje że będzie więcej na stanik nie wyrobie.
Coś było nie tak?Tak ja:/
reklama
No u mnie była hiperka ale to dlatego że wysokie amh prawie 6 miałam i odroczony transfer bo wylądowała na ipCoś było nie tak?
Podziel się: