reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tamiza ✊✊ za maluszka..a może maluszki ? :) niech zdrowo rośnie ! ❤❤
@Koniczyna82 @asia513 dziewczyny ✊✊ za wizyty ! :) niech lekarze daja zielone światło!! :) ❤❤
@Agonia777 ✊✊ za jajca ! Niech pięknie się zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę! ❤
@Maryanka kochana ✊✊ za Was ! Jestesmy z Tobą myślami! ❤ wierzymy w maluszka ! Będzie dobrze! ❤❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* :)
Dołączam się dziewczyny!!! Powodzenia dzisiaj :) samych pięknych wizyt owocujacych w upragnioną ciążę w najbliższy czas :*❤❤❤❤

Witajcie Dziewczyny, nie udzielam się na forum ale trochę Was podczytuje popołudniami :) Gratki dla tych którym się udało ✊A dla Całej reszty powodzenia w walce o największe marzenie
Dziewczyny, chciałam Was podpytać o dr.Paśnika. Czy on przyjmuje tylko w Łodzi a jeśli tak, to do jakiej Kliniki czy lecznicy jeździcie do niego? Chyba zebrałam w końcu w sobie siły- po 5 porażkach :( żeby się immunologiczne zdiagnozować...
Witaj też jestem po 5 nieudanych pełnych transferach . I w końcu zdecydowałam się udać do dr Pasnika choć w głowie miałam zamiar do Malinowskiego ale dziewczyny Kochane przekonały mnie do Pasnika. Wizyta krótka zlecił wstępnie badania test IMK i Ana. Czekam na wyniki i w maju ruszam na wizytę. Mam nadzieję że w immunologii leży przyczyna moich niepowodzeń . Bo mąż jest przebadany wzdłuż i wszerz i zdrowy . Przyjmuje tylko w Łodzi na Szczanieckiej . Na necie jest adres Apc Analizy. Jeśli możesz powiedzieć coś więcej gdzie się leczylas i jakie miałaś zarodki pozdrawiam

Dziewczyny czy robilyscie przerwe miedzy transferami? Rozmawialam z moja opiekunka z invimedu i mowila, ze nie trzeba robic przerwy. W piatek wizyta...czekam na miesiaczke i zaczynam przygotowania przedtransferowe :)
I super!!! Ja tam zawsze chciałam działać od razu w następnym cyklu aby nie czekać... bo to czekanie było masakrycznie trudne:/

@Biedroneczka83
Najwazniejsze ze sa gdzies blisko:) zobaczymy jak to u mnie bedzie.

A tak z innej beczki jaka ksiazke polecacie do przeczytania? Cos bym sobie wypozyczyla zeby nie myslec czy sie udalo czy nie:)
Ja lubię historyczne książki,więc z takich mogę Ci coś polecić jeśli chcesz. A z bardziej 'lekkich' to czytałam ostatnio "Dziewczyna z pociągu" i "Bóg nigdy nie mruga" - ta jest bardzo pozytywna.

reklama
Do góry