Mój czekał w poczekalni bo powiedzieli że nie może być że względu na sterylność w sensie zapachy itpJa poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28
Czy wasi mezczyzni sa przy was w trakcie transferu? Moj chce. W sumie ucieszylam sie ze to sobota i bedzie mogl byc przy mnie
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
A ja w poniedzialek 8.5 i jak zaczelam "marudzic" zeby jeszcze troche uroslo to lekarz uznal ze tyle nam potrzeba yhymm. Ale od poniedz do soboty jeszcze kilka dni wiec urosnie troszke?O kurcze...to ja w poniedziałek mialam 10 mm. Od dzis zaczynam przyjmowac luteine itd. A transfer w poniedziałek. To nie urosnie mi za bardzo? A luteine moge pakcem aplikowac,prawda?
NadziejaJest
Aha no ale byl blisko i wspieral u mnie powiedzieli ze moze byc. Mam nadzieje ze na mysli maja ze obok a nie za drzwiamiMój czekał w poczekalni bo powiedzieli że nie może być że względu na sterylność w sensie zapachy itp
Koniczyna82
Nie no nie demonizujmy, raczej nie urośnie ci tak bardzo. Na lekach powinien się w miarę utrzymywać na jednym poziomie, od włączenia prg trochę rośnie. Od 10 do powyżej 14 daleka droga... Myśle ze będzie bardzo ladnieO kurcze...to ja w poniedziałek mialam 10 mm. Od dzis zaczynam przyjmowac luteine itd. A transfer w poniedziałek. To nie urosnie mi za bardzo? A luteine moge pakcem aplikowac,prawda?
Biedroneczka83
Ja poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28
Czy wasi mezczyzni sa przy was w trakcie transferu? Moj chce. W sumie ucieszylam sie ze to sobota i bedzie mogl byc przy mnie
Nie, bo nie wolno u mnie ale oczywiście w poczekalni zawsze wariuje i łazi ze mną na te oceny cyklu
To zaczynam się teraz martwic. Juz nie bede nawet winkowac,zeby mi nie uroslo....A ja w poniedzialek 8.5 i jak zaczelam "marudzic" zeby jeszcze troche uroslo to lekarz uznal ze tyle nam potrzeba yhymm. Ale od poniedz do soboty jeszcze kilka dni wiec urosnie troszke?
Koniczyna82
Jaka jednostka. W obiegu są 2, jedna to trzykrotność drugiejdziewczyny progesteron mam 35,300 nie wiem czy to dobry wynik?
RedHotChiliPepper28
Ja poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28
mojego też nie było, zawsze miał czekać na zewnątrz. Dopiero po zaprosili go do mnie.
Koniczyna82
Spokojnie od poniedziałku do dziś nie powinno się za bardzo zmienić. Kilka tygodni zwykle tak można przeczekać na estrofemie. A 9-10 to idealne endo na start prgTo zaczynam się teraz martwic. Juz nie bede nawet winkowac,zeby mi nie uroslo....
reklama
NadziejaJest
@Biedroneczka83mojego też nie było, zawsze miał czekać na zewnątrz. Dopiero po zaprosili go do mnie.
Najwazniejsze ze sa gdzies blisko zobaczymy jak to u mnie bedzie.
A tak z innej beczki jaka ksiazke polecacie do przeczytania? Cos bym sobie wypozyczyla zeby nie myslec czy sie udalo czy nie
Podziel się: