Never give up
Fanka BB :)
Suuuuuper cudowne wieściKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Pęcherzyk jest jeden .Ma 1.11 cm
Następna wizyta za tydzień
Za tydzień już pewnie będzie biło serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuper cudowne wieściKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Mój też zawsze mówił, że chłopca by najpierw chciał, jak byliśmy młodsi. Wiadomo oni chcą grać z synami w piłkę, a my pleść córeczkom warkoczyki.
A od roku tylko mówi żeby było i żeby zdrowe było i mówi zawsze „bobo” a jak była akcja z bliźniakami to też „maluchy”; „dzieciaki”......
W ogóle to invitro to taka kolejna poważna sytuacja w życiu, która mi uświadamia, że lepiej trafić nie mogłam.
To nie tak ze sie nie cieszy.. Dziękujemy Bogu za to co nam dał!!Trochę dziwne ;((((
Zamiast się cieszyć ze się udało to się smucić. A bliźniaki to zawsze ryzyko dla mamusi..... każ mu tak na to patrzć.
Gratuluję i spokoju przez 8 miesięcy!!!!!
Mój też zawsze mówił, że chłopca by najpierw chciał, jak byliśmy młodsi. Wiadomo oni chcą grać z synami w piłkę, a my pleść córeczkom warkoczyki.
A od roku tylko mówi żeby było i żeby zdrowe było i mówi zawsze „bobo” a jak była akcja z bliźniakami to też „maluchy”; „dzieciaki”......
W ogóle to invitro to taka kolejna poważna sytuacja w życiu, która mi uświadamia, że lepiej trafić nie mogłam.
Super gratuluje ❤❤Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ma 1.73 . Wszystko ok jest.
Pieknie po tak dlugiej walce w koncu doczekalas sie swojego cuduKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Gratulacje ile dni jestes po transferze ?Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ma 1.73 . Wszystko ok jest.
Gratulacje kochana powiedz mi ile dni po transferze jesteś ?Kobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Tamiza gratulacje.To nie tak ze sie nie cieszy.. Dziękujemy Bogu za to co nam dał!!
Mąż cieszy się i to bardzo .
Ale w głowie gdzieś zabłysa że mogą być bliźniaki i teraz chwilowo czujemy pustkę..